ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαγευτική η φεγγαροβραδιά στο Χιονοχώρι Σερρών

Ένα υπέροχο διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 του μήνα, στο πανέμορφο Χιονοχώρι Σερρών.

Οι εκδηλώσεις που ήταν συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Χιονοχωρίου, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και της ΚΕΔΗΣ, περιελάμβαναν την 1η βραδιά έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα με θέμα το φεγγάρι και τη 2η βραδιά παραδοσιακό γλέντι.

Και οι δυο βραδιές ήταν άκρως επιτυχημένες, καθώς πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο μαγευτικό Χιονοχώρι, τραγούδησε και χόρεψε, παρέα με την πανσέληνο του Αυγούστου. Για τη διοργάνωση και την υλοποίηση αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Χιονοχωρίου Απόστολο Γαλάνη, στον υπεύθυνο των πολιτιστικών Δημήτρη Ζήση και στον πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Ευθύμη Ραμπότα, που έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις.

Μια γεύση από την πρώτη βραδιά στο βίντεο που ακολουθεί:

Τραγούδι – κιθάρα: Θοδωρής Μπιτζίδης
Τραγούδι: Πέννυ Λιάτσα
Μπουζούκι: Σπύρος Φέλης
Πλήκτρα: Θάνος Πατσιάκος
Κρουστά: Ντίνος Μακράκης

 

 

 

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να κάνει κανείς μια βόλτα στο γραφικό Χιονοχώρι, καθώς θα αντικρύσει ένα παραδοσιακό οικισμό απαράμιλλης ομορφιάς και ιδιαίτερης αισθητικής. Είναι αποτέλεσμα μιας κοινής προσπάθειας, που εμπνεύστηκε ο Σερραίος Οικονομολόγος Κώστας Βέρρος και υλοποίησε με τη στήριξη τοπικών φορέων μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

serrespress

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version