ΔΡΑΜΑ

Μήνυμα Δημήτρη Κυριαζίδη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Στις κρίσιμες ώρες που ως έθνος και κοινωνία βιώνουμε, μέσα από την οικονομική κρίση που μας ταλανίζει, η 25η Μαρτίου 1821 αποτελεί φάρο και οδηγό, παρακαταθήκη και πεδίο αναφοράς, πηγή έμπνευσης ενεργειών και αποφυγής σφαλμάτων που μπορούν να οδηγήσουν σε εθνική καταστροφή.

Το παράδειγμα και οι θυσίες των προγόνων μας για μια Ελλάδα ελεύθερη, αποτελεί πρόσταγμα για τη γενιά μας ώστε οι σημερινές θυσίες του λαού μας να μην πάνε χαμένες. Με ρεαλισμό και υπευθυνότητα, έμπνευση και αντικειμενικότητα, συνέπεια και συνέχεια λόγων και έργων οφείλουμε να πορευτούμε μέσα στο δυσοίωνο περιβάλλον της διεθνούς πραγματικότητας. Παλινδρομήσεις και ανακολουθίες, ρητορικοί επίπλαστοι ενθουσιασμοί, νεφελώδη οράματα και μετασχηματιστικές ορολογίες που φέρνουν τη διάψευση των προσδοκιών και τη συλλογική και παραίτηση από εθνικούς στόχους, δηλαδή στην εξαπάτηση του λαού μας και στον αποπροσανατολισμό του.

Με στείρους λαϊκισμού και δημαγωγικές διατυπώσεις του «φαίνεσθαι», της διαρκούς προβολής στα μέσα επιρροής της κοινής γνώμης από τους επιδέξιους παραχαράκτες της σκληρής καθημερινότητας φέρνουν τα αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα που τραυματίζουν την κοινωνία στο διηνεκές.

 

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες!

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά απαιτείται νηφαλιότητα, ομοψυχία, ειλικρίνεια, συντονισμός εθνικών ενεργειών, πολιτική και κοινωνική συνεννόηση, ώστε όλες οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου να καταθέσουν τη συμβολή τους για να λάμψει το φως της χώρας, το ελληνικό φως, μέσα στα σκοτάδια της αβεβαιότητας και των κινδύνων που αυτή κρύβει.

Μπορούμε με την πίστη μας και την αναλλοίωτη πεποίθηση στον Ελληνισμό, στις παραγωγικές του δυνάμεις να υπερβούμε τα εμπόδια και όπως οι πρόγονοί μας μέσα από τις στάχτες της σχεδόν καταπνιγμένης επανάστασης, να ορθοποδήσουμε ως έθνος και σε συνεργασία με τους ευρωπαίους εταίρους μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το μέλλον, το κοινό μέλλον όλων μας.

Χρόνια πολλά.

Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821και τα ιδανικά της

 

Ο Αν. Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδος Ν.Δ.

Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ

Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Δράμας

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version