ΚΑΒΑΛΑ

Μέτιος- Τσανάκα συζήτησαν για τη γέφυρα, άκουσαν τα κάλαντα

Πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή η προγραμματισμένη συνάντηση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου με τη Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα.

Συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας όπως και το απαραίτητο έργο αποκατάστασης της γέφυρας που κατέρρευσε μπροστά από το παλιό νοσοκομείο. Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία όπου Μέτιος και Δήμαρχος Καβάλας ακούν παρέα τα κάλαντα από μαθητές.

Ανακοινώσεις για το τι θα γίνει με την γέφυρα δεν υπήρξαν. Φαίνεται ότι εξετάζεται και η εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης. Ανακοινώσεις θα υπάρξουν όταν αυτό που συμφωνήθηκε οριστικοποιηθεί, διαπιστωθεί ότι είναι δυνατή η χρηματοδότηση του με χρήματα της Περιφέρειας ΑΜΘ. Στις συζητήσεις σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται το ενδεχόμενο αποκατάστασης της γέφυρας, ή σε διαφορετική περίπτωση η διαπλάτυνση του δρόμου στην Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

 

Στις φωτογραφίες ο κ. Μέτιος ακούει τα κάλαντα από Σπουδαστές του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων και μαθητές του 13ου Νηπιαγωγείου και του Μουσικού Γυμνασίου Κομοτηνής μας επισκέφθηκαν στην έδρα της Περιφέρειας για να μας τραγουδήσουν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα και να μας ευχηθούν για τις γιορτές.

Τα κάλαντα από το Μουσικό Γυμνάσιο Κομοτηνής άκουσε μάλιστα και η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, με την οποία είχαμε συνάντηση λίγο νωρίτερα.

Ευχαριστώ τους μαθητές και τους δόκιμους αστυφύλακες και εύχομαι στους ίδιους, στις οικογένειές τους και στους δασκάλους τους καλές γιορτές με υγεία και κάθε καλό.

 

proininews

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version