ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μάρκος Δέμπας | “Είμαστε εδώ για τον Καβαλιώτη επιχειρηματία”

Σε τροχιά εκλογών βρίσκονται οι υποψήφιοι διεκδικώντας την προεδρία του επιμελητηρίου Καβάλας, στην τριήμερη αναμέτρηση στις 10 (για την Θάσο), 11 και 12 Δεκεμβρίου.

Το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος πρόεδρος του επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας βρέθηκε μαζί με τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του όπου και φωτογραφήθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καβάλας με φόντο το επιμελητήριο σε μία συμβολική κίνηση.

«Επιδιώκουμε ένα δυναμικό και διεκδικητικό Επιμελητήριο, για ένα καλύτερο επιχειρηματικό αύριο, για μια συνεχή υποστήριξη του καβαλιώτη επιχειρηματία

Όποιος αναλαμβάνει μια επιχειρηματική πρωτοβουλία σήμερα, τολμάει μέσα σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον να δημιουργήσει για αυτόν και για τον τόπο του καλύτερες συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας. Ο συνδυασμός μας αποτελεί μια Επιχειρηματική Πρωτοβουλία ισάξιων, γνωστών και σταθερών επιχειρηματιών του Νομού, με γνώση της τοπικής αγοράς, των συνθηκών επιχειρηματικής δράσης και των δυσκολιών και κινδύνων που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση», δηλώνει ο Μάρκος Δέμπας.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version