ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 4-2

Το χορταστικό ντέρμπι του “Ολντ Τράφορντ” ανέδειξε νικήτρια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-2, η οποία αύξησε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι και επανήλθε σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη Άρσεναλ. Αμφισβητούμενα τα δύο από τα τέσσερα γκολ των “κόκκινων διαβόλων”.

η ομάδα του Μανουέλ Πεγκρίνι άνοιξε το σκορ στο 8′ με τον Σέρχιο Αγκουέρο, έπειτα από εκπληκτική ομαδική προσπάθεια. Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό για τους “πολίτες”, αλλά η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε άμεσα, με διπλή προσπάθεια του Άσλεϊ Γιανγκ, ύστερα από ωραίο γύρισμα του Άντερ Ερέρα.

Αμφισβητούμενο ήταν το γκολ που ανέτρεψε τα δεδομένα στο “Ολντ Τράφορντ”, καθώς τη στιγμή που ο Γιανγκ έκανε τη σέντρα στο 27ο λεπτό, ο Μαρουάν Φελαϊνί βρισκόταν σε οριακή θέση, προτού σκοράρει με κεφαλιά.

το 67ο λεπτό, όταν ο Χουάν Μάτα έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ (από θέση οφσάιντ) με εξαιρετικό πλασέ.

Εν συνεχεία ανέλαβε δράση ο Κρις Σμόλινγκ, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά στο 74′ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ το μόνο που κατάφερε η Μάντσεστερ Σίτι ήταν να περιορίσει το μέγεθος της ήττας, καθώς ο Αγκουέρο είπε την τελευταία λέξη στο 89ο λεπτό.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version