ΕΠΙΚΑΙΡΑ

“Λύση” για τα beach bar των Αμμολόφων | Θύελλα αντιδράσεων για το ξεπούλημα του ΤΑΙΠΕΔ

Κοντά σε λύση φαίνεται ότι βρίσκονται οι εμπλεκόμενοι φορείς για την ενοικίαση των μπιτς μπαρ στην παραλία των Αμμολόφων μετά την παρατεταμένη εμπλοκή που παρουσιαζόταν στο θέμα από πλευράς της κεντρικής διοίκησης και έτσι απομακρύνεται ο αρχικός κίνδυνος να μην λειτουργήσουν φέτος οι Αμμόλοφοι.

Όπως μας εξήγησε σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στα καταστήματα των Αμμολόφων Σταμάτης Κέλλης χθες υπήρξε συνάντηση των δύο πλευρών, επαγγελματιών και Δήμου Παγγαίου όπου συζητήθηκε το θέμα και φαίνεται πως βαίνει σε μία κοινώς αποδεκτή λύση.
Παράλληλα θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί με την αποκάλυψη ότι μέσα στα χιλιάδες οικόπεδα φιλέτα που ξεπουλάει το ΤΑΙΠΕΔ βρίσκεται εσχάτως και οι Αμμόλοφοι με κατοίκους, φορείς και ΜΜΕ να αντιδρούν έντονα στο ενδεχόμενο να πουληθεί μία από τις ομορφότερες παραλίες του πλανήτη σε ιδιώτη. Για το θέμα είναι ενήμερος και ο κ. Κέλλης ο οποίος εμφανίζεται αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως από τις επαφές που είχε στο Δήμο Παγγαίου όλοι είναι διατεθειμένοι να εμποδίσουν το ξεπούλημα και πως τελικά δεν γίνει καμία πώληση των Αμμολόφων.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version