ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Λιτές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Κομοτηνή

Λιτές, αλλά λαμπρές ήταν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην έδρα της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. την Κομοτηνή.

Πολιτικές, στρατιωτικές και πολιτειακές αρχές παρακολούθησαν την θεία λειτουργία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης,. Ακολούθησε πανηγυρικός της Ημέρας από τη Δ/ντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης κ. Μαριγούλα Κοσμίδου.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, ενώ την ίδια στιγμή δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας διέσχισαν τον ουρανό της Ροδόπης στέλνοντας ηχηρό μήνυμα σε κάθε επίδοξο εχθρό.

 

 

Στο μήνυμά του, ο Περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ. Χρήστος Μέτιος, τόνισε μεταξύ άλλων “Γιορτάζουμε σήμερα τις μεγάλες επιτυχίες του Ελληνικού Στρατού, τιμούμε τον αγώνα των Ελλήνων απέναντι στον φασισμό, τιμούμε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και έπεσαν για την πατρίδα και την Ελευθερία. Το παράδειγμά τους ας αποτελέσει για όλους μας οδηγό για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις τις εποχής μας.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, Κομοτηναίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης με τα αυτοκινητά τους και τα δίκυκλα και έχοντας ανά χείρας την Γαλανόλευκη σημαία.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version