ΕΒΡΟΣ

Λειτουργία Κομβου Euraxess στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Ακολουθεί δελτίο τύπου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης:

Ο Κόμβος Euraxess τώρα και στην ΠΑΜΘ

Λειτουργία του Κόμβου Euraxess στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Κινητικότητας Ερευνητών – Euraxess είναι ένα δίκτυο υπηρεσιών που παρέχει εργαλεία αναζήτησης ευκαιριών σταδιοδρομίας στον τομέα της έρευνας, καθώς και δωρεάν προσωποποιημένη υποστήριξη για την κινητικότητα των ερευνητών.

Με περισσότερους από 200 κόμβους σε 40 Ευρωπαϊκές χώρες, το Euraxess Services στηρίζει ενεργά την καθιέρωση της Ευρώπης ως ιδανικού χώρου για επιστημονική έρευνα με πρωτοφανείς ευκαιρίες, όχι μόνο για τους ερευνητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους σε μια άλλη χώρα της Ευρώπης, αλλά και για τους επιστημονικούς οργανισμούς που αναζητούν ταλέντα από όλον τον κόσμο.

Όλοι οι κόμβοι μπορούν να βοηθήσουν εσάς και την οικογένειά σας σε θέματα μετακίνησης και παραμονής σε μια ξένη χώρα. Αυτή η δωρεάν εξατομικευμένη υπηρεσία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ζητήματα όπως διαμονή, θεώρηση παραμονής (visa), μαθήματα ξένων γλωσσών, εξεύρεση σχολείων για τα παιδιά σας, κοινωνική ασφάλιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, λειτουργεί για ερευνητές ο κόμβος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, και ενημερώνει τον δικτυακό τόπο http://euraxess.duth.gr/ όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για προσκλήσεις συνεργασίας και θέσεις εργασίας για ερευνητές όλων των επιπέδων σε όλον τον κόσμο, καθώς επίσης και να υποβάλετε ηλεκτρονικά τα ερωτήματά σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Δ/νση: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Βασ. Σοφίας 12, Κτίριο 3, γραφ. 204, 67100 – Ξάνθη

(τηλ.) +30 25410 79552       (fax) +30 25410 79113      e-mail: gtintze@xan.duth.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version