Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας | Ψήφισμα για δίωξη του Δημάρχου Πάτρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας καταδικάζει τη δίωξη του Δημάρχου της Πάτρας Κώστα Πελετίδη, ο οποίος παραπέμφθηκε σε δίκη στις 13 Φλεβάρη ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.

Δικάζεται γιατί, υλοποιώντας και αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων δεν διευκόλυνε τη δράση της Χρυσής Αυγής. Καθώς και γιατί αρνήθηκε να παραδώσει στους χρυσαυγίτες στοιχεία με τα πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου.

Η κυβέρνηση έχει ευθύνες, γιατί δεν έχει νομοθετήσει ακόμα το σταμάτημα των διώξεων Δημάρχων που υπερασπίζονται τα λαϊκά δικαιώματα και τις δημοκρατικές λαϊκές ελευθερίες και την καλούμε να το κάνει τώρα.

Η παραπομπή σε δίκη του Δημάρχου Πάτρας προκαλεί, ιδιαίτερα τώρα, που συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους χρυσαυγίτες, τα δολοφονικά χτυπήματα στο Πέραμα σε συνδικαλιστές, στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, τα γεγονότα στο σχολείο του Νέου Ικονίου και τα πολλά ακόμα στοιχεία για την εγκληματική της δράση που καθημερινά βγαίνουν στο φως.

Ο λαός της πόλης μας, όλος ο λαός της Ελλάδας έχει μνήμη. Οι θηριωδίες των ναζί μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους, σε κάθε γωνιά της χώρας είναι αμέτρητες.

Ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης έπραξε αυτό που κάθε αγωνιστική Δημοτική Αρχή οφείλει να πράξει: Να μην παραχωρεί κανένα χώρο, κανένα περιθώριο να σπέρνουν το δηλητήριο του φασισμού οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν δεν είναι ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, αλλά τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και όσοι τη στηρίζουν και την ανέχονται μέσα και έξω από τη Βουλή. Ο λαός με τη δράση και τους αγώνες του, όπως έκανε και στο παρελθόν, θα τσακίσει και θα στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας το εγκληματικό, φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας εκφράζει την συμπαράσταση του στον διωκόμενο συνάδελφο και θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του ώστε κανείς να μην διώκεται, επειδή δεν «βάζει πλάτη» στα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και την εγκληματική της δράση. Απαιτούμε την πλήρη απαλλαγή του Δημάρχου από τις δικαστικές διώξεις.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης απο ψηλά

Στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 η πρώτη περιφορά Επιταφίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δημος Παγγαίου | Στολισμός του Επιταφίου σε Ακροπόταμο -Καριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κάριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ακροπόταμος

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Αυλής

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Ποταμιά Θάσου | Ιερός Ναός ” Εισόδια της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους “

Με κατάνυξη ,ο  στολισμός του Επιταφίου στον Ιερό Ναό ” Εισοδίων της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους ” στην Ποταμιά της Θάσου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en