ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαμπρή τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος Στίβου στην Καβάλα | Σώθηκε ο ΝΟΚ στα πλέι άουτ του πόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμπερή ήταν η τελετή έναρξης στο στάδιο Α. Καραγιάννη για το πρωτάθλημα παμπαίδων πανκορασίδων το απόγευμα του Σαββάτου. Συγκεκριμένα μετά από περισσότερα από 15 χρόνια η Καβάλα θα φιλοξενήσει μια μεγάλη, πανελλαδικού επιπέδου, διοργάνωση κλασικού αθλητισμού στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

Ο λόγος για τον Βόρειο Όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων, ο οποίος διεξάγεται το Σαββατοκύριακο με την συμμετοχή συλλόγων από τις Ενώσεις Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ: Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Κέρκυρας καθώς επίσης και σωματείων από τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

Στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος 831 αθλητές και αθλήτριες, ενώ αναμένεται να δώσουν το παρόν (μαζί με τους συνοδούς τους και τους προπονητές τους) πάνω από 2000 επισκέπτες στην Καβάλα.

Σώθηκε ο ΝΟΚ στα πλέι άουτ του πόλο

Με μία νική που πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου επί του Πανσερραικού στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας ο ΝΟΚ κατάφερε να μείνει στην Β’ Εθνική κατηγορία πόλο στην διαδικασία των πλέι άουτ που γίνονται στην Καβάλα. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων στο Ανθή Καραγιάννη.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version