ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαγκαδάς- Νέστος 1-0 | Παράπονα από τη διαιτησία, έπεσε από τη 2η θέση

Ο Νέστος έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα Καλογεράκη αλλά και στο διαιτητή Σημαιάκη της Χαλκιδικής, που έκανε πολλά λάθη εις βάρος του, προφυλάσσοντας τους γηπεδούχους.  Ο Ντούνγκα στο 44` με ατομική προσπάθεια στο 44` έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο. Ο Νέστος στην επανάληψη προσπάθησε να αντιδράσει και στο 89` ο Γκατζολάρι δε μπόρεσε να  κερδίσει με κεφαλιά, τον Καλογεράκη. Ο Λαγκαδάς προσπάθησε να κλείσει όλους τους χώρους.

Στα πρώτα 45 λεπτά, ο Σγκούρι έχασε σημαντική ευκαιρία στο 42` όταν το πλασέ του, εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 86` ο Ντούνγκα βρέθηκε τετ α τετ αλλά πλάσαρε άουτ, απέναντι στον Καραβελίδη. Ο Λαγκαδάς με αυτή τη νίκη, έκανε ένα μεγάλο βήμα για τη σωτηρία ενώ ο Νέστος βρέθηκε στην 3η θέση.

Από τους γηπεδούχους, εκτός από τον Καλογεράκη, διακρίθηκαν ο Σακαλής, ο Ντούνγκα  και ο Κρυστάλλης. Από το Νέστο,  καλύτεροι ο Μαρκάκης, ο Σεφερίδης, ο Τσίτσης, και ο Γκατζολάρι.

Συνθέσεις

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Καλογεράκης , Λεμονής, Ντόσης, Αθανασίου, Καραμανλής, Σακαλής, Καρασταύρου, Παναγιωτούδης, Κρυστάλλης  (72΄ Κράββαρης), Ξανθόπουλος (59΄ Πολίτης), Ντούνγκα  (88΄ Τσερκέζης).

ΝΕΣΤΟΣ: Καραβελίδης, Παυλακάκης (56΄ Δεσύλλας), Μαρκάκης, Σεφερίδης , Γαμβρέλης (86΄ Παπαδάτος), Τσίτσης , Αβογιάν (56΄ Λάσπατζης), Γκατζολάρι, Λαζαρίδης, Κούτεφ, Ζγκούρι.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version