FITNESS

Λήμνος | Η Μύρινα απέκτησε υπαίθριο γυμναστήριο

Μετά τον Μούδρο, ακόμα ένα υπαίθριο γυμναστήριο απέκτησε η Λήμνος, αυτή τη φορά στη Μύρινα.

Στο πανέμορφο φυσικό τοπίο του Ρωμέικου Γιαλού, δίπλα ακριβώς από τον Ναυτικό Όμιλο, έχουν τοποθετηθεί όργανα γυμναστικής της GymPark, τα οποία είναι έτοιμα προς χρήση.

Η φιλοσοφία των υπαίθριων γυμναστηρίων

Τα υπαίθρια γυμναστήρια στοχεύουν στην προσέλκυση ολοένα και περισσοτέρων ανθρώπων στον αθλητισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε καθένα από εμάς να γυμναστεί αερόβια, στην ύπαιθρο, μόνος ή με παρέα.

Βασικός στόχος ενός αθλότοπου GymPark είναι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η ανέξοδη άθληση όλων των πολιτών ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα με ασφάλεια και σιγουριά.

Τα γυμναστήρια πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας και είναι σχεδιασμένα να γυμνάζουν κάθε μυϊκή ομάδα του σώματος χωρίς επίβλεψη και χωρίς κανένα κίνδυνου τραυματισμού.

Η GymPark, ως η πρωτοπόρος εταιρεία υπαίθριας άθλησης στην Ελλάδα και μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες και πιστοποιημένες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο περισσοτέρων των 170 υπαίθριων γυμναστηρίων σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες προσφέροντας τη δυνατότητα καθημερινής ελεύθερης πρόσβασης στη γυμναστική σε 400.000 χρήστες.

Πηγή: limnosfm100.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version