Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Λήμνος | Η ιστορία του Σωτήρη Χασάπη που μετρά από το 1989 και έδωσε το δικό του νόημα στον τουρισμό

Καλοκαίρι 1989 ο Σωτήρης Χασάπης ξεκινάει ένα δικό του όνειρο και μία προσπάθεια  που αφορά τον τουρισμό…

‘Ενα νέο παιδί που αποφασίζει ξαφνικά να επενδύσει στον τομέα του τουρισμό και να πιστέψει ότι η Λήμνος μπορεί να δώσει πολλά στον τομέα του τουρισμό.  Ο νέος τότε λοιπόν Σωτήρης είχε παλιά αυτοκίνητα και αποφασίζει να ασχοληθεί με κάτι νέο και κάτι διαφορετικό..

Τολμά, ρισκάρει και τα καταφέρνει…Ένας νέος άνθρωπος που ασχολιόταν με το εμπόριο ξαφνικά η ζωή τον οδηγεί σε κάτι διαφορετικό…

Σε λίγα χρόνια η εξέλιξη είναι δεδομένη και εντυπωσιακή που πλέον ο στόλος της επιχείρησης HOLIDAY CAR RENTAL μετρά 120 αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών αλλά και 7 τουριστικά λεωφορεία.Ο κ. Χασάπης τονίζει στο enanews.gr ότι το όνειρό του ήταν από μικρός να βοηθήσει και να προωθήσει το νησί της Λήμνου με όλες τις δυνάμεις του…

 

 

Η εταιρεία HOLIDAY CAR RENTAL που βρίσκεται στην Μύρινα εγγυάται ότι ο κάθε επισκέπτης στο νησί μπορεί να ανακαλύψει το νησί με οδική ασφάλεια αλλά και φυσικά να ταξιδέψει στα πιο όμορφα σημεία του νησιού και να κρατήσει σαν θησαυρό την ομορφιά και τις στιγμές που θα ζήσει σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Β. Αιγαίου… Όταν η δημοσιογραφική μας ομάδα ρωτά τον κ. Χασάπη τι είναι γι αυτόν  η επιχείρησή του αλλά και όλο αυτό που δημιούργησε απλά συγκινείται και απαντά  ”Για εμένα η επιχείρησή μου είναι κάτι που αγαπώ και όχι για βιοποριστικούς λόγους, αυτό που αγαπώ είναι η Λήμνος και θέλω όποιος επισκέπτης βρεθεί στην Λήμνο θέλω να την ερωτευτεί… ”

 

 

Στο γραφείο Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων HOLIDAY CAR RENTAL λοιπόν  μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με ασφάλεια για τις μετακινήσεις σας στο νησί. Αν και στις περισσότερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων ο πελάτης έχει μια απρόσωπη σχέση, στην HOLIDAY CAR RENTAL έχει προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση. Αυτό αποδεικνύεται από το πελατολόγιό , το οποίο  εμπιστεύεται εδώ και 25 χρόνια.
Η εταιρεία διαθέτει δύο γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στο νησί:

  • στο Λιμάνι της Μύρινας και
  • στο Αεροδρόμιο της Λήμνου

Το αυτοκίνητο παραδίδεται στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι, το ξενοδοχείο, την κατοικία ή το χώρο εργασίας χωρίς επί πλέον χρέωση από υπάλληλο του γραφείου  που θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση που μπορεί να έχει ο πελάτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Eταιρεία ΧΑΣΑΠΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ αποτελεί αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος έμπορος αυτοκινήτων Suzuki στην περιοχή της Λήμνου. Στην κάθετη μονάδα , το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα μετατρέψει την αγορά τους νέου σας Suzuki σε μία μοναδική εμπειρία.

 

 

Αυτό ωστόσο που θα διαπιστώσει λοιπόν κάποιος όταν θα βρεθεί και θα συνομιλήσει με τον κ. Χασάπη είναι ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί με μία φωτιά μέσα τους που έχουν τους δίνει την δύναμη να δημιουργήσουν αλλά και να προσφέρουν κάτι διαφορετικό…

 

H Eταιρεία  ΧΑΣΑΠΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ωστόσο αποτελεί αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος  έμπορος αυτοκινήτων Suzuki στην περιοχή της Λήμνου. Στην κάθετη μονάδα , το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα μετατρέψει την αγορά τους νέου σας Suzuki σε μία μοναδική εμπειρία.

 

Στη φωτογραφία ο κ. Σωτήρης Χασάπης και η δημοσιογράφος Μαρία Παπάζογλου.

 

Λήψεις – Drone | Γιάννης Ζάχαρης – EΝΑ CHANNEL

Φωτογραφίες | Γιάννης Ζάχαρης – ENA CHANNEL

Ρεπορτάζ | Mαρία Παπάζογλου – Αρχισυντάκτρια ENA CHANNEL

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Παρουσία χιλιάδων πιστών η περιφορά του Επιταφίου στην Κομοτηνή

Σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η συνάντηση των Επιταφίων από πέντε ενορίες στο Ηρώο Κομοτηνής.

Παρά τη βροχή, πλήθος πιστών ακολούθησαν την περιφορά των Επιταφίων στους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής κατά την κορύφωση του θείου δράματος το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ενώ περίπου στις 9:00 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η έξοδος του Επιταφίου και η περιφορά του στους δρόμους της πόλης με κατάληξη στο Ηρώο Κομοτηνής.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου και στην περιφορά, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Νίκος Ευκαρπίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα

Σήμερα το απόγευμα θα φτάσει, στο μεταξύ, στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως μεταφέροντας μαζί του το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα.

Για το σκοπό αυτό μετέβη ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, για να παραστεί στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Το Αγιο Φως θα παραλάβει ο κ. Κώτσηρας από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ’, με τον οποίο θα έχει συνάντηση.

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται περί τις 19:30 το απόγευμα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η διανομή του σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές πτήσεις της AEGEAN, της Olympic Air και της SKY express θα ταξιδέψει για ακόμη μια χρονιά από την Αθήνα σε 16 περιοχές της Ελλάδας, ώστε να βρίσκεται εγκαίρως στις εκκλησίες για την Αναστάσιμη Ακολουθία.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στολισμός επιταφίου στους Ιερούς Ναούς της Καβάλας

Από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαϊου στολίζονται οι επιτάφιοι σε όλους του Ιερούς Ναούς της Καβάλας.

Δείτε φωτογραφίες με τον στολισμό σε κάθε ναό :

Αγία Βαρβάρα

Τίμιος Σταυρός

Άγιος Παύλος

Προφήτης Ηλίας

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en