ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κ. Μορφίδης: Λαζαρίδης-Μέτιος επισημοποιούν τη συνεργασία ΝΔ-Χρυσής Αυγής και στην περιοχή μας

Όπως δήλωσε ο βουλευτής, «κάποιοι παίρνουν μαζί τους τον Μακάριο Λαζαρίδη όπου πηγαίνουν», κι ως παράδειγμα ανέφερε την παρουσία του στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Νέστου κι είχε ως θέμα τα έργα υποδομής που πρέπει να κατασκευαστούν για να μην πλημμυρίσουν ξανά πολλές περιοχές του Δήμου. «Την συνάντηση, προφανώς, την είχε συγκαλέσει ο περιφερειάρχης και γεννιούνται τα ερωτήματα για το πώς βρέθηκε εκεί και ποιος είναι ο ρόλος του Μ. Λαζαρίδη σε μία τέτοια σύσκεψη».

«Διακριτός» ο ρόλος

Πέραν τούτου, όμως, υπογράμμισε και το γεγονός της παρουσίας (καθήμενου ανάμεσα στα δύο προαναφερθέντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας) χρυσαυγίτη περιφερειακού συμβούλου. Όπως τόνισε, «η κοινή παρουσία του κ. Λαζαρίδη, το κ. Μέτιου και του χρυσαυγίτη περιφερειακού συμβούλου επισημοποιεί τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με τη ΝΔ. Γιατί, αν ήθελε ο κ. Μέτιος να καλέσει τους περιφερειακούς συμβούλους που είναι από την περιοχή, θα μπορούσε να τους ειδοποιήσει. Αντ’ αυτού, επέλεξε να καλέσει από την περιοχή μόνο τον χρυσαυγίτη. Χθες ο κ. Λαζαρίδης επισημοποίησε τον αρραβώνα της ΝΔ με την Χρυσή Αυγή». Επίσης, παρατήρησε άλλη μια απουσία, λέγοντας: « Ήταν επιλογή του κ. Μέτιου να μην ειδοποιήσει τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο»!

Το συμπέρασμα του κ. Μορφίδη ήταν ότι « τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα για το ρόλο του περιφερειάρχη. Τίθεται, επίσης, θέμα για την κεντρική επιλογή της ΝΔ στην απεύθυνση (μη μπορώντας να αντλήσει από αλλού ψηφοφόρους) προς το ακροατήριο της Χρυσής Αυγής. Και αυτό το κάνει είτε με κεντρικές συμφωνίες, είτε με τοπικές συμφωνίες που επικυρώνουν τα κεντρικά της ΝΔ. Άλλωστε, ο κ. Λαζαρίδης είναι άνθρωπος του προέδρου της ΝΔ. Δεν είναι κάποιος τυχαίος που μπορεί να ξεγελαστεί. Ξέρει πολύ καλά ποιος είναι ο χρυσαυγίτης περιφερειακός σύμβουλος και ποια είναι η σημασία της κοινής τους παρουσίας. Οι ατραποί στις οποίες έχει μπει η ΝΔ είναι επικίνδυνες. Το βλέπουμε και στην περιοχή μας. Δεν αποκλείω συνεργασία ΝΔ-Χρυσής Αυγής είτε προεκλογικά είτε μετεκλογικά».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version