ΚΑΒΑΛΑ

Κώστας Αντωνιάδης | Ο δικός μας απολογισμός για να σταματήσουν πράγματα που δεν ισχύουν

Συνέντευξη τύπου για τον απολογισμό της ΠΕ Καβάλας παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Κώστας Αντωνιάδης. Ο κύριος Αντωνιάδης αναφέρθηκε στα 5 μεγαλύτερα έργα για την Π Ε Καβάλας.

Πρώτα από όλα αναφέρθηκε στην επέκταση της δυτικής προσαγωγού στο Νέστο, ένα έργο κόστους 11 εκατ. ευρώ. Το δεύτερο έργο είναι η μελέτη του αρδευτικού για το Φράγμα του Μαρμαρά, όπου το φράγμα τέλη του 21 θα έχει ολοκληρωθεί. Η μελέτη είναι ζωτικής σημασίας, και ο διαγωνισμός είναι διεθνής.

Το τρίτο έργο αφορά το λιμάνι της Καβάλας και πιο συγκεκριμένα το Απόστολος Παύλος γι αυτό και υπογράφεται την επόμενη εβδομάδα θα υπογραφεί το έργο επέκτασης ηλεκτροδότησης για τα πλοία που λιμενίζονται. Αλλά έχει περάσει και η σύνταξη δύο μελετών για την διαπλάτυνση και επέκταση κριπιδομάτων για την ιχθυόσκαλα με σκοπό να καικια να λιμενίζονται στο άμεσο μέλλον εκεί.

Επιπλέον αναφέρθηκε στους καθαρισμούς ρεμάτων και σημείων για την πλημμυρική προστασία των περιοχών Νέστου, Παγγαίου αλλά και του νησιού της Θάσου.

Εγκρίθηκε και η 4η φάση για τον καθαρισμό στα Τενάγη των Φιλίππων.

Ενώ αναφέρθηκε και στο φράγμα των Μαριών.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version