ΚΑΙΡΟΣ

Κύμα κακοκαιρίας θα φέρει χιονοπτώσεις στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη

Σήμερα Κυριακή βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια που σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά από τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, γρήγορα και στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες και βαθμιαία στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, πρόσκαιρα στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και από το απόγευμα και στα ορεινά και ημιορεινά της Θράκης. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Μικρή εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια και δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς , ενώ στα υπόλοιπα θα φτάσει τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version