ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόντρα Καμπουρίδη-Μιχαηλίδου για τις αναστολές υγειονομικών στον “Αναλυτή”

Μήνυμα πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω και να αναστείλει την απόφαση της να αποπέμψει μέσω της αναστολής από το σύστημα υγείας τους υγειονομικούς που επιμένουν να μην εμβολιάζονται, έστειλε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθού, ο κ. Πλεύρης τόνισε:

«Η κυβέρνηση δεν εξετάζει άλλη δυνατότητα πέραν αυτής που νομοθετήσαμε σχετικά με την επιστροφή αυτών που εμβολιάζονται. Δεν είναι πρόβλημα, γιατί ο αρχικός νόμος όριζε ότι μέχρι τέλη Αυγούστου παραμένουν μέχρι να κάνουν και τη δεύτερη! Είναι επιβράβευση και όποιος εμβολιάζεται θα επιστρέφει. Πράγματι, ο κόσμος πηγαίνει να εμβολιαστεί».

Ο κ. Πλεύρης πρόσθεσε ότι θέση της κυβέρνησης είναι πως η υποχρεωτικότητα συνίσταται μόνο για εκείνους που κρίνεται ότι η αναλογία μεταξύ ατομικής επιλογής και δημόσιας υγεία, «γέρνει» προς την δεύτερη.

Πάντως έχουν ήδη προκληθεί κόντρες μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Δείτε ολόκληρη την αντιπαράθεση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καβάλας Βαγγέλη Καμπουρίδη και της Προέδρου της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας του Νοσοκομείου Σερρών Κικής Μιχαηλίδου στην εκπομπή Αναλυτής του ENA Channel

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version