ΚΑΒΑΛΑ

Κωνσταντινίδης | Τα μέτρα έρχονται σαν “ταφόπλακα” στην εστίαση

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κλήθηκε να σχολιάσει το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου 2021 μέσα από το Radio ENA 90,5 και στον Απόστολο Ατζεμιδάκη ο πρόεδρος του σωματείου εστίασης στην Καβάλα Μάκης Κωνσταντινίδης.

Όπως τόνισε ο ίδιος 80.000 επιχειρησεις του κλαδου κινδυνευουν να κλεισουν μετά τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες τόσο με τα νέα μέτρα που ανακοινώνονται συνεχώς, χωρίς καμία περαιτέρω οικονομική ενίσχυση από την κυβέρνηση, όσο και από το κύμα ακρίβειας το οποίο έχει “ταράξει” τον κλάδο.

Όπως τόνισε ο κ. Κωνσταντινίδης τα πράγματα στον κλάδο δεν είναι καθόλου ευοίωνα ενώ τα συγκεκριμένα μέτρα, ή ίσως και τα επόμενα που θα ακολουθήσουν, αποτελούν μία “ταφόπλακα” σε μία ήδη “πεθαμένη” εστίαση.

DNews Widget

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version