Quantcast
Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης | «Ο κ. Τσίπρας να αποσύρει αμέσως το σχέδιό του για το ασφαλιστικό»

Παρέμβαση για το ασφαλιστικό έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος, σε δήλωσή του, καλεί τον πρωθυπουργό να αποσύρει αμέσως το σχέδιό του.

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να αποσύρει αμέσως το σχέδιό του, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση και να υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος από την αρχή με τους κοινωνικούς φορείς». Αυτή τη δήλωση έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και τις μεγάλες κοινωνικές αντιδράσεις.

Οπως σημείωσε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι φανερό σε όλους, ότι η κοινωνία, είναι απέναντι στην πρόταση της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό» προσθέτοντας ότι «πλήττεται η οικονομία, πλήττεται η ίδια η υπόσταση πολλών επαγγελματικών κλάδων, χωρίς να λύνεται το πρόβλημα».

πηγή: protothema.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Η οικονομική πορεία της πατρίδας μας βρίσκεται σε σταθερή αναπτυξιακή πορεία»

Makarios Lazaridis stin vouli

Τέσσερις μέρες πριν από τις σημαντικές ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης συνεχίζει την ανάδειξη των κυβερνητικών πεπραγμένων, μέσω οπτικοποιημένων παρεμβάσεών του.

Αυτή τη φορά η δήλωσή του αφορά την οικονομία, τα εισοδήματα και την απασχόληση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε:

«Η οικονομική πορεία της πατρίδας μας βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια σε σταθερή αναπτυξιακή πορεία. Η ανεργία από 17,9% το 2019 αγγίζει σήμερα το 10%.  Τα εισοδήματα και οι συντάξεις των πολιτών αυξάνονται και αποτελούν την καλύτερη απάντηση στις συνέπειες της εξωγενούς ακρίβειας. Το 2027 ο κατώτατος μισθός θα έχει φτάσει στα 950 ευρώ και ο μέσος μισθός στα 1.500 ευρώ.

Και αυτά χωρίς να παρεκκλίνουμε στο ελάχιστο από τους δημοσιονομικούς μας στόχους. Γιατί σε νέες περιπέτειες με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η χώρα δεν θα μπει ξανά ποτέ».

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές – Δηλώσεις πολιτικών προσώπων

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές, με την γαλάζια παράταξη να συνεχίζει να κατηγορεί για λαϊκισμό τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μαζί με το ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για κυβερνητική αλαζονεία του 41%.

Στην μάχη της ψήφου έχουν ριχτεί για τα καλά και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί, στέλνοντας μηνύματα και βάζοντας τον δικό τους πήχη για τις επερχόμενες ευρωκάλπες.

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μ. Λαζαρίδης | «Η Ελλάδα, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μεγάλωσε, ενισχύθηκε, θωρακίστηκε»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, συνεχίζει, με φόντο τις ευρωεκλογές της Κυριακής, την ανάδειξη και προβολή πτυχών του κυβερνητικού έργου, μέσω οπτικοποιημένων μηνυμάτων του.

Υπό το πρίσμα αυτό, για την εθνική άμυνα και την εξωτερική πολιτική, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ελλάδα, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μεγάλωσε, ενισχύθηκε, θωρακίστηκε.

Οριοθετήσαμε τις θαλάσσιες ζώνες με Αίγυπτο και Ιταλία, επεκτείναμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο, διατηρώντας τη δυνατότητα το ίδιο να κάνουμε ανά πάσα στιγμή και στο Αιγαίο Πέλαγος.

Συνάψαμε στρατηγικές συμφωνίες, όπως την ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία με τη ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής, ενισχύσαμε τις διπλωματικές μας σχέσεις με γειτονικές – και όχι μόνο – χώρες, θωρακίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας με σύγχρονα οπλικά συστήματα, ενώ νικήσαμε τον Ερντογάν στον Έβρο, το 2020, όταν επιχείρησε να εργαλειοποιήσει το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en