ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυπριακό αστέρι ξεπροβάλει στην Τούμπα

Ο Νικόλας Μενελάου αποτελεί μια από τις πιο ενδεικτικές κινήσεις επένδυσης στο πλαίσιο της συνεργασίας της Καρμιώτισσας με το δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Ο δεκαεξάχρονος αμυντικός υπό την στενή παρακολούθηση των αρμοδίων στελεχών του Δικεφάλου του Βορρά σε Κύπρο και Ελλάδα, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο διάρκειας 2 χρόνων.

Ο διεθνής άσσος με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U17 της Κύπρου, έκανε τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών.

Στην ηλικία των 14 επιλέχθηκε από την τεχνική ομάδα ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ και του προτάθηκε να συνεχίσει το αναπτυξιακό πρόγραμμα στην ομάδα της Λευκωσίας.

Αφού πέρασε κάποιο παραγωγικό διάστημα στο ΑΠΟΕΛ με καλές εμπειρίες, ο Νικόλας Μενελάου θέλησε να κάνει το επόμενο βήμα στα δύσκολα μονοπάτια του εξωτερικού, και έτσι αφού αρχικά πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά, άδραξε της ευκαιρίας για διεθνή μεταγραφή και εγκαταστάθηκε σε μόνιμη βάση στο αναπτυξιακό κέντρο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Ποδοσφαιρικός μέντορας του νεαρού άσσου αποτελεί ο Πρόεδρος της πρωτοπόρου ομάδας της 2η κατηγορίας Καρμιώτισσας, Νίκος Παπάς ο οποίος από την πρώτη στιγμή πίστεψε στο αστείρευτο ταλέντο του.

Ο Κύπριος διεθνής άσσος αγωνίζεται πλέον στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα τόσο σε θέσεις της μεσαίας γραμμής αλλά και στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Προπονείται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Άγγελου Ζαζόπουλου και Πάμπλο Γκαρσία.

inpaok.com

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version