ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κροκίδης | Δεν είσαι ανεμβολίαστος εάν δεν κάνεις την τρίτη δόση
Σε δηλώσεις στο enanews.gr προχώρησε ο Διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας Ξενοφών Κροκίδης σχετικά με τα πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού.
Όπως τόνισε ο κ. Κροκίδης οι εμβολιασμοί πηγαίνουν με ικανοποιητικούς ρυθμούς στο Νοσοκομείο Καβάλας ακόμα και της τρίτης δόσης.
Ωστόσο έκανε γνωστή την διαφωνία του με την στάση της κυβέρνησης ότι θεωρούνται πλέον ως ανεμβολίαστοι όσοι πολίτες δεν προχωρούν μετά το εξάμηνο στην τρίτη αναμνηστική δόση.
“Δεν συμφωνώ με το συγκεκριμένο μέτρο. Δεν είσαι ανεμβολίαστος εάν δεν κάνει την τρίτη δόση. Το θεωρώ υπερβολή”.
Ενώ όσον αφορά το πρόστιμο ο κ. Κροκίδης τόνισε:
“Δεν θελω να πείθονται οι ασθενείς αλλά και οι πολίτες με κάποιες ποινές, θεωρώ ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε την πειθώ”.