ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κρατάει τα “σκήπτρα” στις ακριβότερες αντικειμενικές αξίες η Καβάλα

Ασανσέρ θυμίζουν οι αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Νέες πιο αυξημένες τιμές διαμορφώνονται σε πολλές λαϊκές γειτονιές της Αθήνας, ενώ 3.478 νέες περιοχές αποκτούν για πρώτη φορά αντικειμενικές αξίες. Η Σαντορίνη και η Μύκονος αποτελούν τα πιο ακριβά νησιά της χώρας ενώ σε Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία εντοπίζονται οι πιο φτωχές περιοχές.

Ανατολική Μακεδονία και Θράκη | Κρατά τα σκήπτρα η Καβάλα με 2.050 ευρώ ανά τετραγωνικό

Μέχρι και 2.050 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο σκαρφαλώνουν οι τιμές στο Παληό Καβάλας. Το παραλιακό προάστιο του Δήμου Καβάλας χτισμένο αμφιθεατρικά, είναι ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της περιοχής, αφού συνδυάζει την ομορφιά του βουνού και της θάλασσας. Μέσα στην πόλη της Καβάλας οι αντικειμενικές φτάνουν τα 1.850 ευρώ, καθιστώντας την ως την πιο ακριβή πόλη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης οι τιμές σκαρφαλώνουν στα 1.550, ενώ τρίτη πιο ακριβή πόλη αναδεικνύεται η Κομοτηνή.

Στην Δράμα και ειδικά στην περιοχή Καλλίφυτου οι αντικειμενικές φτάνουν τα 1.100 ευρώ. Ακολουθούν Ξάνθη και Σάπες με 1.050 ευρώ αν τετραγωνικό. Στην πόλη του Διδυμοτείχου και στην Ορεστιάδα οι τιμές φτάνουν στα 850 ευρώ.

Πιο χαμηλά οι τιμές στο Σουφλί που κυμαίνονται από 400 μέχρι 500 ευρώ. Στο δήμο Νέστου και στην περιοχή του Αγίου Κοσμά καταγράφονται οι πιο χαμηλές αντικειμενικές στην ΑΜΘ, φτάνοντας τα 300 ευρώ ανά τ.μ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version