Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός | Θετικός ο δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Φιλιππίδης, ο οποίος μένει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος γνωστοποίησε στους φίλους του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πως έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και έμαθε από τα αποτελέσματα το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, πως είναι θετικός στον νέο κορονοϊό.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης δεν χάνει την πίστη του αλλά και το χιούμορ του: «Πήγαινα για το τεστ και μου έλεγαν να πάνε όλα θετικά! Ε, θετικά πήγανε! Θετικό κρούσμα! Μόνο με χαμόγελο θα το κερδίσουμε ρε!».

Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1978. Σπούδασε στην Αγγλία Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές Επιστήμες και πήρε το Master του στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Επιστήμες. Το 2007 αποφάσισε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το μεγάλο ταξίδι, στο Αμερικάνικο όνειρο. Σήμερα είναι διαπιστευμένος ανταποκριτής στα Ηνωμένα Έθνη για το SigmaTV και την εφημερίδα Σημερινή της Κύπρου, είναι ανταποκριτής στο AlphaRadio και την Τηλεόραση του Alpha.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης εργάστηκε για 3 χρόνια στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ και έχει συνεργασίες με ελληνικά περιοδικά και εφημερίδες. Για δύο χρόνια παρουσίαζε στο NewGreek TV το βραδινό Δελτίο Ειδήσεων. Επίσης είναι Διευθυντής του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αμερικής.Εδώ και 3 χρόνια βρίσκεται στο δυναμικό του HellasFM με την καθημερινή πρωινή εκπομπή του, «Πρωινό στη Νέα Υόρκη».

Εμείς εδώ στο ENA Μedia Group συνεργαζόμαστε άκρως επιτυχώς αρκετά χρόνια με τον Δημήτρη Φιλιππίδη. Είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος και πάνω απ΄όλα άνθρωπος με Α κεφαλαίο που υπεραγαπά την ιδιαιτέρα του πατρίδα την Καβάλα.  Είναι αυτός που μεταφέρει σε πολλές εκπομπές και Δελτία Ειδήσεων του δημοσιογραφικού μας ομίλου, τον παλμό της μεγάλης πρωτεύουσας του κόσμου, της Νέας Υόρκης, αλλά και γενικότερα των ΗΠΑ. Είναι ένας από τους ικανότερους και καλύτερους ομογενείς δημοσιογράφους που χαίρει εκτίμησης απ΄όλη την ομογένεια, όπως διαπιστώσαμε και εμείς όταν επισκεφτήκαμε την ΝΥ, ενώ η δημοσιογραφική του ενημέρωσή σε διπλωματικά και γεωπολιτικά θέματα είναι πάντα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Εμείς εδώ από την οικογένεια του ΕΝΑ Media Group του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να γίνει καλά το συντομότερο δυνατό, βγαίνοντας νικητής για μία ακόμα φορά.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε κατάνυξη η περιφορά του επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήτια της Καβάλας

Με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε και φετός οπως κάθε Μ.Παρασκευή, η περιφορά τoυ επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας, παρουσία τοπικών και πολιτικών φορέων της Π.Ε. Καβάλας αλλά και εκατοντάδων πολιτών.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φιλαρμονική της Ελευθερούπολης παιάνισε πένθιμα εμβατήρια

Όπως κάθε χρόνο την Μ.Παρασκεύη, έτσι και φέτος η φιλαρμονική της Ελευθρούπολης παιάνισε πένθημα εμβατήρια το, και κομμάτια μεγάλων συνθετών στο κέντρο της Ελευθερούπολης, όπου το παρόν στην εκδήλωση αυτή που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία τρία χρόνια να δίνουν πλήθος πολιτών αλλα και τοπικών και πολιτικών φορέων.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δημος Παγγαίου | Στολισμός του Επιταφίου σε Ακροπόταμο -Καριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κάριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ακροπόταμος

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Αυλής

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en