Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομοτηνή | Τρομακτικό ατύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής

Φοβερό ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Ιουλίου στην δυτική είσοδο της πόλης. Από καθαρή τύχη ο οδηγός δεν έπαθε το παραμικρό.

Ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Ιουλίου, στην δυτικη είσοδο της πόλης στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων Shell περί τη 1:45 π.μ.

Νεαρός οδηγός, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω στις μπάρες και σε μία κολώνα οδοφωτισμού. Το αυτοκινητο ανετράπη. Παρά το σφοδρό της σύγκρουσης, όπως φαίνεται και στις εικόνες το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ο οδηγός δεν έπαθε το παραμικρό. Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κομοτηνής.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός σήμερα 29/4/2024

Καλός θα είναι σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα ο καιρός σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Πρόσκαιρες βροχές θα εκδηλωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοανατολικά ενώ βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αρχικά καλές καιρικές συνθήκες. Νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές σε περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και πιθανόν σε νησιωτικά τμήματα του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 7 έως 24, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 28-29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 27-28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 26-28 βαθμούς, στα Επτάνησα από 13 έως 28, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 23-25 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα του νομού 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24-25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

Στην Καβάλα θα έχουμε κυρίως ηλιοφάνεια το πρωί, μεταβαλλόμενος σε εν μέρει ως σχεδόν νεφελώδη το απόγευμα. Μικρή πιθανότητα βροχής το απόγευμα.  Ο άνεμος θα πνέει  ανατολικός-νοτιοανατολικός περίπου 6 km/h. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15° έως 22° βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: newsbeast.gr, meteokav.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην Ξάνθη | 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του!

Ο 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του παίρνοντας χάπια – Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άφησε δυο σημειώματα στα οποία εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημα .

Ανείπωτη τραγωδία στην Ξάνθη το Σάββατο 27 Απριλίου – Ο 17χρονος  διέμενε σε οικοδομή στην οδό Καβάλας με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον 17χρονο εντόπισε ο πατέρας του ενώ στο σπίτι ο αυτόχειρας άφησε δυο σημειώματα στα οποία εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

xanthipost.gr

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Φωτιά σε καλύβα στο Ελαιοχώρι του Παγγαίου

Μία καλύβα τυλίχτηκε στις φλόγες, κάτω από άγνωστες συνθήκες το μεσημέρι της Κυριακής 28 Απριλίου στο Ελαιοχώρι του Δήμου Παγγαίου.

Η συγκεκριμένη καλύβα ήταν εντός δασικής έκτασης ενώ στο σημείο υπήρξε άμεση παρέμβαση της Π.Υ Ελευθερούπολης.

Επίσης στο σημείο βρέθηκε άμεσα και ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Πριονίδης.

Δείτε video και φωτογραφίες :

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en