Quantcast
Connect with us

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Κομοτηνή | Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη σήμερα (2-11-2015) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να κατέχει στην οικία του:
• 1 πιστόλι κρότου – αερίου
• 24 φυσίγγια κρότου, διαμετρήματος 9 mm
• 1 γεμιστήρα
• 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3,4 γραμμαρίων
• 2 γυάλινα δοχεία με φυτικά αποσπάσματα άγνωστης ουσίας, συνολικού βάρους 675 γραμμαρίων

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ξάνθη | Διέρρηξε επιχείρηση και έκλεψε μία τηλεόραση – Προσπάθησε να «ανοίξει» άλλες δύο!

Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρι στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας ημεδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας διέρρηξε με αιχμηρό αντικείμενο μία επιχείρηση στην Ξάνθη προκαλώντας φθορές και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία τηλεόραση, ενώ ακολούθως επιχείρησε να διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο δύο καταστήματα της πόλης χωρίς να τα καταφέρει, προκαλώντας επίσης φθορές. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρι σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, διότι έπειτα από σχετική καταγγελία εντοπίσθηκε στον αύλειο χώρο της οικίας του ένα (1) δεσποζόμενο ζώο συντροφιάς (σκύλος), για το οποίο δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας του. Επιβλήθηκαν στον δράστη τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την 28-04-2024 το πρωί στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Ενεργείται προανάκριση από τον Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρι σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου μία ημεδαπή, η οποία όπως διαπιστώθηκε νωρίτερα αφαίρεσε από ανασφάλιστη οικία έτερης ημεδαπής, ένα χρυσό σταυρό με χρυσή αλυσίδα λαιμού, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της δράστιδας και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.

Πηγή: xanthinea.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΑΔΕ | Πάνω από 15.000 φιάλες ποτών με παραποιημένες συσκευασίες δεσμεύτηκαν στο λιμάνι του Πειραιά

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση αλκοολούχων ποτών σε παραποιημένες συσκευασίες προχώρησαν τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε κατόπιν ανάλυσης κινδύνου, σε δυο εμπορευματοκιβώτια προερχόμενα από τον Λίβανο και με τελικούς προορισμούς την Ολλανδία και Μεγάλη Βρετανία.

Τα δείγματα που ελήφθησαν εξετάστηκαν τόσο από τους δικαιούχους των εμπορικών σημάτων που φέρουν οι φιάλες, όσο και από τις Χημικές Υπηρεσίες της ΑΑΔΕ. Αμφότεροι αποφάνθηκαν για τον παραποιημένο χαρακτήρα των συσκευασιών των φιαλών, καθώς αφαιρέθηκαν επιμελώς, με μηχανικό τρόπο, η εργοστασιακή ένδειξη παρτίδας (LOT NUMBER).

Τα ανωτέρω αποτελούν παραποίηση των συσκευασιών και παραβίαση των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας.

Δεσμεύτηκαν συνολικά 2.191 χαρτοκιβώτια με 15.438 φιάλες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται σε συνεργασία Ελληνικών και Ευρωπαϊκών αρχών.

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Απολογούνται σήμερα οι πρώτοι 10 για τη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη | Αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης ηγετικών στελεχών

Οι πρώτοι 10 από τους 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και τη δολοφονία Λυγγερίδη οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται οι απολογίες των υπολοίπων.

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία προκύπτουν από την πολυσέλιδη δικογραφία στη συγκεκριμένη υπόθεση. Τα χρήματα που κέρδιζαν οι χούλιγκαν από εισιτήρια και προστασία σε καταστήματα και καντίνες, ήταν η αφορμή για συγκρούσεις ανάμεσά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης ηγετικών στελεχών που έχουν να κάνουν και με την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη αλλά και με την δράση εν γένει της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα ηγετικά κυρίως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν κάνει «επάγγελμα» την οπαδική τους ταυτότητα, καθώς μέσω αυτής έβγαζαν χρήματα. Ένα από τα ηγετικά μέλη είχε αποκτήσει μάλιστα από αυτά τα «μεροκάματα» ακόμη και καινούργιο αυτοκίνητο.

Παράλληλα κέρδιζαν χρήματα και μέσα από κλοπιμαία τα οποία πωλούσαν ακόμη και σε συγγενείς θυμάτων κλοπής.

Χαρακτηριστική είναι η εξής περίπτωση: Στις 5/11/2015 σε αποθήκη στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, όπου υπήρχαν μοτοσικλέτες για φύλαξη και επισκευή, έγινε κλοπή κατά την οποία αφαίρεσαν κράνος, καρμπυρατέρ, και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Δέκα ημέρες μετά στις 15/11/2015 οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα από τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης να προσπαθεί να τα πουλήσει σε συγγενή θύματος κλοπής δύο καρμπυρατέρ. Δηλαδή να πουλήσει σε συγγενή ανθρώπου που είχαν κλέψει τα ανταλακτικά του αυτοκινήτου του θύματος κλοπής.

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en