ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κοινωνικό συσσίτιο από τον Όμιλο επιχειρησεων Κάντζα στις Σέρρες

Να παμε και στις Σερρες για μια ξεχωριστη ειδηση καθως ο ομιλος επιχειρησεων Κάντζα με πρωτοβουλια της διοικησης και των εργαζομενων δημιουργησε και λειτουργει καθημερινα κοινωνικο συσσιτιο για δεκαδες Σερραιους που βιωνουν το πιο ασχημο προσωπο της οικονομικης κρισης.  

Για μια ακομη φορα ο ομιλος επιχειρησεων «Κάντζας» εδειξε το ανθρωπινο προσωπο της επιχειρησης καθως εδώ και έναν μηνα περιπου δημιουργησε το κοινωνικο σωματειο «πρόσφορο» προκειμενου να ετοιμαζει και να διαθετει δωρεαν συσιτιο καθημερινα σε 80 περιπου συνανθρωπους μας που εχουν αναγκη.

Ο κυριος Αντωνιου εξήρε την προσφορα και την συμμετοχη των εθελοντων ενώ τονισε ότι αμεσος στοχος είναι να μεγαλωσει το συσσιτιο και να διπλασιαστουν οι μεριδες προσφορας και αγαπης προς τους ανθρωπους που το εχουν αναγκη, προτρεποντας και αλλους επιχειρηματιες να οργανωσουν συσσίτια σε κάθε πολη καθως παντου υπαρχει οικονομικη υστερηση.

Συγκινημενη η κυρια Σοφια Καντζα δηλωσε πως είναι ιδιαιτερα ικανοποιημενη καθως το ονειρο πολλων ετων εγινε πραγματικοτητα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version