ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά τα Φαρμακεία μέχρι την Κυριακή

Κατεβάζουν τα ρολά τα Φαρμακεία της Αττικής μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, επιμένοντας στη στάση τους και ζητώντας την απόσυρση των διατάξεων του νομοσχεδίου που οδηγεί, όπως αναφέρουν, «στην εξόντωση του φαρμακείου και της φαρμακευτικής περίθαλψη, με απώτερο σκοπό τα φάρμακα να πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ», και καλούν τον πρωθυπουργό «να επαναφέρει στην τάξη τους υπουργούς του».

Με την απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) για απεργία διαρκείας συντάχθηκαν οι φαρμακοποιοί της Αττικής, οι οποίοι αποφάσισαν στη χθεσινή γενική τους συνέλευση να κρατήσουν κλειστά τα φαρμακεία τους έως και τη Δευτέρα 31 Μαρτίου.

Από σήμερα, Πέμπτη, θα λειτουργούν μόνο τα διημερεύοντα και τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία σε όλη τη χώρα, ενώ τα υπόλοιπα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να αποσυρθούν οι επίμαχες διατάξεις.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), Κυριάκος Θεοδοσιάδης, δήλωσε ότι «τα φαρμακεία θα συνεχίσουν να είναι κλειστά μέχρι και την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου και αμέσως μετά οι φαρμακοποιοί θα εκτιμήσουν τα δεδομένα και θα επανακαθορίσουν τη στάση τους».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version