ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Κλειστά τα Τέμπη για τελευταία μέρα

Από τις 07:00 έως τις 20:00

Κλειστή θα είναι και σήμερα, τελευταία μέρα, για τους οδηγούς η Κοιλάδα των Τεμπών προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Από 07:00 – 20:00 απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ενώ τις νυχτερινές ώρες το ανωτέρω τμήμα της εθνικής οδού θα δίνεται στην κυκλοφορία για όλα τα οχήματα.

Στο μεταξύ, θα μειωθεί η τιμή των διοδίων του Μοσχοχωρίου για τις ημέρες διακοπής της κυκλοφορίας σε όσους πληρώνουν τοις μετρητοίς. Έτσι, για πληρωμή μόνο με μετρητά οι τιμές των διοδίων στο Μοσχοχώρι μειώνονται σε 2,40 ευρώ (δίκυκλα), 3,50 ευρώ (ελαφρά οχήματα), 8,7 ευρώ (κατηγορία 3) και 12,2 ευρώ (κατηγορία 4). «Οι τιμές διοδίων για τις συναλλαγές με πομποδέκτη, καθώς και οι τιμές διοδίων σε όλους τους υπόλοιπους σταθμούς που διαχειρίζεται η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου θα παραμείνουν ίδιες», αναφέρει η εταιρεία.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version