ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κινητοποιήσεις οι εμπορουπάλληλοι και η ΠΑΣΕΒΕ την Κυριακή 20 Ιουλίου | Κόντρα με Εμπορικό Σύλλογο

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εμπορουπάλληλοι και η ΠΑΣΕΒΕ την Κυριακή 20 Ιουλίου ημέρα κατά την οποία βάσει νόμου θα μπορούσε να είναι ανοιχτή η αγορά.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι τους στηλίτευσαν για ακόμη μία φορά την τακτική της κυβέρνησης για την σταδιακή επιβολή των ανοιχτών καταστημάτων και τις Κυριακές που θα σημάνει την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας για μία σειρά επαγγελμάτων που σχετίζονται με την αγορά. Ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ χαρακτηρίζει τον δημόσιο διάλογο στημένο και κατηγορεί ανοιχτά τους Εμπορικούς Συλλόγους και την ΕΣΕΕ ότι σιγοντάρουν ουσιαστικά τις κυβερνητικές πολιτικές.

Κόντρα ΠΑΣΕΒΕ – Εμπορικού Συλλόγου;

Από την άλλη πλευρά φαίνεται να ανοίγει μέτωπο του Εμπορικού Συλλόγου με την ΠΑΣΕΒΕ η οποία στην χθεσινή συνεδρίαση για το άνοιγμα ή μη την Κυριακή 20 Ιουλίου αφού είπε την άποψη της στο σώμα αποχώρησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου να χαρακτηρίζει την ενέργεια τους προσβλητική για την διαδικασία και τα υπόλοιπα μέλη. Η αγορά της Καβάλας πάντως την Κυριακή θα παραμείνει κλειστή.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version