ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κεραμωτή | Βράβευση του Σίμου Αλέξανδρου από την Ένωση Ταεκβοντό Ελλάδος

-Στις 28-02-2016 η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος σε μια μοναδική εκδήλωση στο PORTO PALACEHOTEL Θεσσαλονίκης, βράβευσε τους καλύτερους αθλητές για το έτος 2015 από συλλόγους που ανήκουν στην δύναμη της και κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις για το έτος 2015 και έκοψε την πίτα της.

-Στην εκδήλωση παρευρισκόταν  Βουλευτές και πλήθος κόσμου που κατέκλυσαν ασφυκτικά την αίθουσα τίμησαν με την παρουσία τους, τους αθλητές που διακρίθηκαν. Δόθηκαν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στους αθλητές ως επιβράβευση των κόπων τους. Για τους ερασιτέχνες αθλητές τέτοιου είδους ενέργειες είναι η ηθική ανταμοιβή τους, είναι μεγάλη χαρά σε αυτούς και τις οικογένειες τους και τους δίνει δύναμη να προσπαθήσουν περισσότερο. Έτσι η Διοίκηση της ΕΤΑΒΕ σε αυτόν τον θεσμό δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και σύμφωνα με τα λεγόμενα των επισήμων αλλά και του κόσμου τα καταφέρνει περίφημα.

-Από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ’’ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ, βραβεύτηκε o ΣΙΜΟΥ Αλέξανδρος, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του, στα Πρωταθλήματα Βορείου Ελλάδος, που δίνει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση στον Σύλλογό μας, για την βράβευση του αθλητή μας.

Το ΔΣ του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ’’ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ και ο προπονητής συγχαίρουν τον αθλητή τους (και τους άλλους αθλητές του Συλλόγου, που δεν μπόρεσαν να διακριθούν), να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, ώστε στο μέλλον να έχουν και άλλες διακρίσεις.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version