ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Καταθέτει πρόταση στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ το ΔΙΠΑΕ για ενεργειακή αναβάθμιση

Πρόταση στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο για ενεργειακή αναβάθμιση των κτηριακών συγκροτημάτων του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος της Καβάλας πρόκειται να καταθέσει η Αντιπρυτανεία Καβάλας τις επόμενες μέρες.

Όπως γνωστοποίησε ο Αντιπρύτανης του ΔΙΠΑΕ Καβάλας Νάσος Μητρόπουλος στην εκπομπή Αναλυτής του ENA Channel με τον Απόστολο Ατζεμιδάκη ο φάκελος είναι έτοιμος προς παραχώρηση και εντός των ημερών θα κατατεθεί στον Περιφερειάρχη έτσι ώστε να υπάρξουν σημαντικές παρεμβάσεις σε κτίρια τα οποία έχουν “πληγωθεί” από τον χρόνο.

Παράλληλα σχετικά με ένα πρόβλημα το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά τον φωτισμό στους κεντρικούς δρόμους του Ιδρύματος ο κ. Μητρόπουλος απάντησε ότι αυτό θα λυθεί άμεσα καθώς έχουν μείνει μονάχα τα διαδικαστικά με τον εργολάβο για να ξεκινήσει τις απαραίτητες διορθώσεις στους λαμπτήρες.

Τέλος όσον αφορά τα κρούσματα ο κ. Μητρόπουλος έκανε γνωστό ότι μόλις το 1% των φοιτητών που φοιτούν στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα φαίνεται πως νόσησαν από covid-19 καθώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τόσο των φοιτητών όσο και των καθηγητών είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version