BUSINESS-STORIES

Καταγγελίες για ανύπαρκτες ιστοσελίδες “μαϊμού” που αποσπούν χρήματα από καταστηματάρχες

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών ενημερώνει τα μέλη του και όλους τους Εμπόρους- Επαγγελματίες των Σερρών, ότι μετά από καταγγελίες μελών μας κάποιες εταιρίες « μαϊμού» υποδύονται γνωστές εταιρίες μηχανών αναζήτησης ή φορείς των πόλεων τους ( Δήμους κτλ) και αποσπούν από τους Εμπόρους-Επαγγελματίες διάφορα χρηματικά ποσά για την προβολή των επιχειρήσεων τους στις υποτιθέμενες μηχανές αναζητήσεις ή στις ιστοσελίδες των φορέων.
Ήδη έχουν αποσπάσει από πολλά καταστήματα των Σερρών το ποσό των 33€ ανά έτος. Έπειτα από την καταβολή του ποσού οι συνάδελφοι που εξαπατήθηκαν αναζητώντας αυτές τις ιστοσελίδες τις βρίσκουν είτε υπό κατασκευή μονίμως είτε είναι ανύπαρκτες.
Οι καταγγελίες πληθαίνουν καθημερινά από τα μέλη μας. Γι αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών κ Μπαλίτης Ιωάννης θα επισκεφθεί τις αρμόδιες αρχές για να καταγγείλει το γεγονός.
Εθιστούμε την προσοχή των συναδέλφων και εάν τους τύχει περίπτωση να ψάξουν καλά την εταιρία γιατί υπάρχουν τέτοιου είδους νόμιμες εταιρίες, τις οποίες και δεν θέλουμε να βλάψουμε με αυτό τα δελτίο τύπου, που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες και λειτουργούν νόμιμα .

Πηγή: SerresPress.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version