ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Καταγγελίες για ανθυγιεινές συνθήκες και υπεράριθμους ασθενείς στο Νοσοκομείο | Τι απαντά η διοίκηση

Για ανθυγιεινές συνθήκες και υπεράριθμους ασθενείς στα δωμάτια του νοσοκομείο έκανε λόγο σε καταγγελία του πολίτης της Καβάλας που την προηγούμενη εβδομάδα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.
Ο κ. Αντώνης που έχει πρόβλημα με τα νεφρά του έκανε εξετάσεις μεταξύ αλλων που περιέχουν ραδιενέργεια και απαιτείται η απομόνωση του ασθενούς ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για τους άλλους νοσηλευόμενους. Ωστόσο όπως μας κατήγγειλε στο ίδιο δωμάτιο με την ίδια τουαλέτα φιλοξενούνταν άλλοι 3 καρκινοπαθείς και μία κυρία με εγκεφαλικό, γεγονός που για τον ίδιο αποτελούσε κίνδυνο για την υγιεινή του χώρου λόγω της συνεχόμενης και από τους 4 ασθενείς χρήση της τουαλέτας.
Απαντώντας ο διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Κοπατσάρης μετά την ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγε μετά τις πιέσεις μας για απάντηση στην καταγγελία, διεπίστωσε πως όντως την δεύτερη μέρα της νοσηλείας του ο καταγγέλων βρέθηκε με άλλους τρεις ασθενείς καθώς όπως μας εξήγησε η ογκολογική που φιλοξενούνται οι καρκινοπαθείς είναι τμήμα και όχι κλινική και πολλές φορές δανείζεται ένα δωμάτιο από την Α’ Παθολογική για να καλύψει τις ανάγκες της. Ωστόσο σημείωσε πως κανείς από τους ασθενείς δεν διέτρεχε κανένα κίνδυνο εάν όντως λάμβανε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version