ΚΑΒΑΛΑ

Καλή η κίνηση στην αγορά της Καβάλας της περίοδο του Πάσχα

Αυξημένη, σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα, φαίνεται πως ήταν η κίνηση στην τοπική αγορά της Καβάλας την Μεγάλη Εβδομάδα. Όπως δηλώνει στο Ena Channel, ο γενικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, κ. Γιάννης Κελγιώρης, η κίνηση την περίοδο του Πάσχα ηταν μεν αυξημένη αλλά δεν θύμιζε εποχές προ κορονοϊού οπού ο κόσμος δεν γέμιζε μόνο τους πεζοδρόμους της αγοράς αλλά έκανε και πολλές αγορές.

Ωστόσο όπως δηλώνει ο κ. Κελγίωργης, μετά από δύο χρόνια το φετινό Πάσχα αποτελεί ένα καλό δείγμα και φέρνει αισιοδοξία για την φετινή τουριστική σεζόν, καθώς άρχισαν να έρχονται στην Καβάλα και οι πρώτοι εοισκέπτες.

Τέλος, όπως κάνει γνωστό ο κ. Κελγιώργης, ότι την ερχόμενη Δευτέρα λόγω της εργατικής πρωτομαγίας τα καταστήματα λιανεμπορίου της Καβάλας θα παραμείνουν κλειστά και την Κυριακή 8 Μαΐου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά με αφορμή την έναρξη των θερινών εκπτώσεων. Ενώ υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 6 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί, κανονικά, μετά από δύο χρόνια πανδημίας η Λευκή Νύχτα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version