Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Και ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση νόμου περί αρχαιοτήτων – Σύλληψη στην Χρυσούπολη

image_print

Συνελήφθη προχθές (5-1-2014) το απόγευμα, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 38χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη επίσης ένας 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά τις έρευνες των αστυνομικών, στο πλαίσιο επιχείρησης, εντοπίσθηκε ο 38χρονος δράστης έξω από την οικία του 42χρονου, όπου μετέβη με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, προκειμένου να τον προμηθεύσει με μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 103 γραμμαρίων.

Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 38χρονου βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

  • Ένα (1) κυνηγετικό όπλο
  • Μία (1) ξύλινη ράβδος
  • Ένας (1) ανιχνευτής μετάλλων
  • Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Κατασχέθηκε και το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

Πηγή: kavalapress.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα: “Ποτάμι” η οδός Πέλλης από σπάσιμο σωλήνα

image_print

Σωλήνας έσπασε σε εργοτάξιο της ΔΕΥΑ στην οδό Πέλλης, στο ύψος του 1ου Λυκείου Καβάλας, με αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες νερού να κατακλύσουν το οδόστρωμα. Η διαρροή δημιούργησε «ποτάμι» στον δρόμο, ενώ στο σημείο αναμένεται η αποκατάσταση της βλάβης από τα αρμόδια συνεργεία. Οι οδηγοί καλούνται να κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή.

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Νέα παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα έργα στις Μαριές και τη Σκάλα Καλλιράχης

Η Σκάλα Καλλιράχης στη Θάσο, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα υποδομής που αποτέλεσαν αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης.
image_print

Η παράταξη ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή για καθυστερήσεις και δημοτικές πολιτικές – Ο Δήμος Θάσου υποστηρίζει ότι το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την επανεκκίνησή του.

Νέα παρέμβαση για την πορεία σημαντικών έργων υποδομής στη Θάσο πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία με ανακοίνωσή της ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή, επικεντρώνοντας στις εργασίες του κυκλικού κόμβου στις Μαριές, στα έργα της ΔΕΥΑΘ στη Σκάλα Καλλιράχης, αλλά και σε ζητήματα δημοτικών τελών και χρεώσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η παράταξη υποστηρίζει ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής σχετικά με την έναρξη των εργασιών για την ολοκλήρωση του κυκλικού κόμβου των Μαριών και το άνοιγμα της παράπλευρης ιρλανδικής διάβασης, εκτιμώντας ότι η καθυστέρηση επηρεάζει την εξυπηρέτηση τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του νησιού.

Παράλληλα, εκφράζει την αντίθεσή της στην υλοποίηση έργων της ΔΕΥΑ Θάσου στον οικισμό της Σκάλας Καλλιράχης κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, υποστηρίζοντας ότι οι εργασίες προκαλούν προβλήματα στην καθημερινότητα της περιοχής.

Η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρεται επίσης στην είσπραξη του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ), στις διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης οφειλών και στις αυξήσεις των τιμολογίων ύδρευσης και αποχέτευσης της ΔΕΥΑΘ, υποστηρίζοντας ότι οι συγκεκριμένες επιλογές επιβαρύνουν τους δημότες. Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με κάλεσμα προς τους πολίτες να στηρίξουν τις θέσεις της παράταξης.

Η θέση του Δήμου Θάσου

Από την πλευρά της, η δημοτική αρχή έχει τοποθετηθεί το τελευταίο διάστημα για το έργο του κυκλικού κόμβου και της γέφυρας στις Μαριές, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια σύνθετη τεχνική παρέμβαση, η οποία επανεκκίνησε μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διοικητικών και συμβατικών διαδικασιών.

Ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, έχει δηλώσει ότι η ολοκλήρωση του έργου αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, καθώς θα συμβάλει στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της κυκλοφορίας στην περιοχή. Παράλληλα, έχει αναφέρει ότι το έργο υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ότι καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Το συγκεκριμένο έργο εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης, με τη Λαϊκή Συσπείρωση να κάνει λόγο για συνεχιζόμενες καθυστερήσεις και τη δημοτική αρχή να υποστηρίζει ότι οι εργασίες προχωρούν σύμφωνα με τον αναθεωρημένο σχεδιασμό που διαμορφώθηκε μετά την επανεκκίνηση του έργου.

DNews Widget
Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Κοκκινόχωμα: Παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στις 17 Ιουλίου

Αφίσα για το παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στο Κοκκινόχωμα με δημοτικό και ποντιακό πρόγραμμα.
image_print

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακατσαναίων και ο Γ.Σ. «Βυζάντιο» Κοκκινοχώματος διοργανώνουν το καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι προς τιμήν της Αγίας Μαρίνας, καλώντας κατοίκους, επισκέπτες και φίλους της παράδοσης σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026, στις 21:00, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κοκκινοχώματος.

Η φετινή διοργάνωση αποτελεί κοινή πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων και του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου Γ.Σ. «Βυζάντιο», συνδυάζοντας την τοπική παράδοση με τη στήριξη του αθλητισμού.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει πλούσιο δημοτικό και ποντιακό μουσικό πρόγραμμα, με στόχο να προσφέρει ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι για μικρούς και μεγάλους.

Οι διοργανωτές καλούν το κοινό να συμμετάσχει στην εκδήλωση, στηρίζοντας τόσο τις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου όσο και την προσπάθεια του Γ.Σ. «Βυζάντιο» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 6989228392

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en