Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθημερινά προβλήματα στον τρίτο κόσμο

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Δωρεά φορητών φαρμακείων σε Δ.Α. από την Ένωση Αξ/κών ΕΛ.ΑΣ. Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Στο πλαίσιο υποστήριξης και υποβοήθησης του αστυνομικού έργου, η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προέβη την 23/05/2024 στην Καβάλα σε δωρεά τεσσάρων φορητών φαρμακείων πρώτων βοηθειών (Emergency First Aid Kit), τα οποία παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Αστυνομικού Διευθυντή ΣΙΜΟΥΔΗ Κωνσταντίνου, αποδόθηκαν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας και στην Ομάδα Δικύκλων του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.

Η εν λόγω προσφορά είναι επιχειρησιακός εξοπλισμός υψηλής ποιότητας ο οποίος εκτός των άλλων, έκαστος περιλαμβάνει δύο τουρνικέ, αιμοστατικό επίδεσμο τύπου Ισραήλ, ισοθερμική κουβέρτα ,ιατρικό ψαλίδι, επιδέσμους διαφόρων τύπων κ.α., είδη τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν την παροχή Πρώτων Βοηθειών οπουδήποτε και οποτεδήποτε αυτό χρειαστεί.

Την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. εκπροσώπησαν κατά την παραλαβή των ειδών ο Πρόεδρος της Ένωσης ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος, ο Γενικός Γραμματέας ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Πέτρος και ο Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΞΙΑ ΚΟΨΙΔΑΣ Αθανάσιος .

Η Ένωσή μας εντοπίζοντας την αναγκαιότητα για ακόμα καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και για ασφαλή εκτέλεση των καθηκόντων του αστυνομικού προσωπικού, με την εν λόγω δωρεά αναβαθμίζεται και ενισχύεται ο επιχειρησιακός εξοπλισμός των Υπηρεσιών που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή. Τέλος, δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε οποιαδήποτε άλλη δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών εκτέλεσης των καθηκόντων των συναδέλφων μας .

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

1ος κολυμβητικός περίπατος Blue Marathon Swim στην Καβάλα

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 η Ελληνική  Μαραθώνια Κολύμβηση διοργανώνει τον 1ο κολυμβητικό περίπατο του Blue Marathon Swim στην Καβάλα με δύο κολυμβητικούς περιπάτους 3000 μέτρων και 1500 μέτρων  εντός του κόλπου της Καλαμίτσας, με φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο σκοπός είναι η βοήθεια τους προς το Σύλλογο για το παιδί και την οικογένεια «ΠΝΟΗ». Ώρα προσέλευσης ορίζεται η 11η π.μ. Ώρα εκκίνησης ορίζεται η 12.00 μεσ. Ο στίβος θα είναι  σε μορφή ορθογωνίου παραλληλογράμμου, παράκτιος  μέσα στον κόλπο.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Κασσελάκης: Σενάριο για ταξίδι αστραπή στα Παλαιστινιακά Εδάφη

Το ενδεχόμενο να μεταβεί στα Παλαιστινιακά Εδάφη το αμέσως επόμενο διάστημα μελετά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN ο Χρήστος Τσιγουρής, ο κ. Κασσελάκης εξετάζει το ενδεχόμενο να βρεθεί στη Δυτική Όχθη και συγκεκριμένα στη Ραμάλα, για να συναντήσει την Παλαιστινιακή Αρχή. Οριστικές αποφάσεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

ethnos.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
text about elections
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en