Quantcast
Connect with us

VIDEOS

Καθάρισε με 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας, καθώς επικράτησε την Κυριακή με 2-0 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μπεργκ, μετά από ασίστ του Μπουμάλ άνοιξε το σκορ στο 57′, ενώ ο Εσιέν με το πρώτο του προσωπικό γκολ με τη φανέλα του «τριφυλλιού» στο 78ο λεπτό κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του.

Ένα υβριστικό πανό που ήταν στις εξέδρες για τον Σταύρο Κοντονή αποτέλεσε τον λόγο που το β’ μέρος άρχισε με αρκετή καθυστέρηση. Ο διαιτητής Δημητρόπουλος διαμήνυσε ότι το ματς θα ξεκινήσει μόνο αν κατέβει το συγκεκριμένο πανό, όπως κι έγινε κι έτσι οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με τον Παναθηναϊκό ν` ασκεί συνεχή πίεση και τον Λεβαδειακό σε ρόλο κυρίως παθητικό κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο λεπτό, ο Μπεργκ προσπάθησε εξ επαφής να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα των Βοιωτών, αλλά ο Τσιτνώτας δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε την μπάλα την τελευταία στιγμή. Στο 20` κοντινή κεφαλιά του Μπεργκ, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 33` ο Μουλόπουλος στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα μετά τη σέντρα του Μπουμάλ, λίγο έλειψε να την στείλει στα δίχτυα του Τσιντώτα ο οποίος πάντως και σε αυτήν την περίπτωση αντέδρασε καλά.

Στο 37` ο Στιλ απέκρουσε με γροθιέτς το δυνατό σουτ του Μαχαίρα στη μοναδική ευκαιρία του Λεβαδειακού στο α` μέρος, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού είπε «όχι» σε κοντινό σουτ του Κουτρουμπή, ενώ στην εξέλιξη της φάσης κι ενώ η μπάλα δεν απομακρυνόταν από την περιοχή του Λεβαδειακού, ο Εσιέν έκανε την προβολή σε κενή εστία, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με ακόμη μία ευκαιρία στο 41ο λεπτό, όμως το σουτ του Μπεργκ μπλόκαρε ο Τσιντώτας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών, αφού ο διαιτητής Δημητρόπουλος απαίτησε να κατέβει το πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με υβριστικό περιερχόμενο κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Με την παρέμβαση των ποδοσφαιριστών αλλά του τεχνικού επιτελείου, το πανό διπλώθηκε και ο Δημητρόπουλος έδωσε το «πράσινο φως» για να επανεκκινήσει η αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το ίδιο επιθετικό τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47` βολίδα του Εσιέν από μακριά απέκρουσε ο Τσιντώτας, στο 50`, βολέ του Πράνιτς πάνω στην κίνηση έδιωξε με γροθιές ο Τσιντώτας, ενώ στο 56` το σουτ του Μπέργκ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λεβαδειακού.

Η πίεση έφερε το γκολ για τον Παναθηναϊκό στο 57ο λεπτό. Από την εξαιρετική πάσα του Μπουμάλ, ο Μπεργκ από κοντά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1), οι οποίοι κλείδωσαν τη νίκη στο 78`.

Από το γύρισμα του μέστο, ο Πέτριτς άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Εσιέν «κάρφωσε» με βολή την μπάλα στα δίχτυα των Βοιωτών (0-2).

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δύο ευκαιρίες, η πρώτη στο 80` με σουτ του Μαχαίρα που απέκρουσε ο Στιλ και η δεύτερη στο 83` όταν το σουτ του Γιακουμάκη απέκρουσε εκ νέου ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

Κίτρινες: Μεντί, Μπεν, Στάθης, Μάγκας – Αμπέντ

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Μπεν, Μαχαίρας, Μουλόπουλος (63` Γιακουμάκης), Μεντί, Μανωλάς, Γιάχιτς, Μερεμπασβίλι (75` Μίνγκας), Μάντζιος, Νικολάου (52` Μάγκας)

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Εσιέν (80` Ταυλαρίδης), Κουτρουμπής, Αμπέντ, Μπεργκ (63` Πέτριτς), Ζέκα, Καλτσάς (70` Εβαντζελίστα) , Τελάντερ, Μέστο, Μπουμάλ, Πράνιτς

Click to comment

Απάντηση

VIDEOS

Μποτιλιάρισμα στον Ειρηνικό: Δεκάδες πετρελαιοφόρα ακινητοποιημένα (video)

Εικόνες που εντυπωσιάζουν και θυμίζουν ταινία, αν και τα πλάνα επισημαίνουν την εν εξελίξει οικονομική κρίση.

Ένας στόλος περίπου 24 πετρελαιοφόρων περιμένει να εκφορτώσει αργό πετρέλαιο στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ, καθώς οι εταιρείες πετρελαίου έχουν εξαντλήσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης τόσο στην Αμερική, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα δεκάδες δεξαμενόπλοια στον Ειρηνικό Ωκεανό θυμίζουν κάτι από “μποτιλιάρισμα” περιμένοντας να ξεφορτώσουν το πετρέλαιο στο λιμάνι.

Τη Δευτέρα, οι τιμές του αργού πετρελαίου κατρακύλησαν σε πρωτοφανή επίπεδα, εν μέσω της κάθετης πτώσης της ζήτησης και της μεγάλης προσφοράς που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

Continue Reading

VIDEOS

Μία μεγάλη αποκάλυψη κρύβει το νέο trailer του Resident Evil 3

Στο επίκεντρο η Jill Valentine

Ένα νέο trailer για το νέο Resident Evil δημοσιοποίησε η Capcom, με την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Jill Valentine, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Στο trailer εμφανίζονται κι άλλοι χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς στον χώρο των video games.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το timeline του Resident Evil 3 τοποθετείται 24 ώρες πριν και 24 ώρες μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2, με την Capcom να μην αποκλείεται να κρύβει κι άλλες εκπλήξεις, εκτός από τη μεγάλη αλλαγή του Nemesis, όπως φαίνεται στο τελευταίο καρέ του trailer.

Ένα επίσης νέο στοιχείο που αποκάλυψε η Capcom είναι πως η Jill θα είναι playable χαρακτήρας στο multiplayer mode του παιχνιδιού, Resident Evil Resistance.

Το Resident Evil 3: Nemesis θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.

Continue Reading

MEDIA

ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ Ευλαλο – Εκπομπή (TEASER) FHD

To IMAM ΜΠΑΙΛΝΤΙ βρέθηκε στο χωρίο ευλαλο και στο παζάρι όπου γίνετε στην περιοχή , μίλησε με τον κόσμο τους παραγωγούς άλλα και τους επαγγελματίες

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
text about elections
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en