Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καβάλα | Ψηλά ο πήχης για το ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο

Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το πρώτο τουρνουά καλαθοσφαίρισης σχολείων και φορέων ειδικής αγωγής.

Επρόκειτο για πρωτοβουλία του ειδικού επαγγελματικού γυμνασίου Καβάλας, στην οποία ανταποκρίθηκαν κι έλαβαν μέρος: το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Καβάλας, το ΚΔΑΠ Δήμου Καβάλας και το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη.

Οι αγώνες μπάσκετ άρχισαν στις 9.30 το πρωί και ολοκληρώθηκαν με τις απονομές το μεσημέρι.

Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν μετάλλια και κύπελλα. Σ΄ αυτούς τους αγώνες μπάσκετ, δεν είχε σημασία ο νικητής, αλλά η συμμετοχή.

Μιλήσαμε με την ευκαιρία του τουρνουά καλαθοσφαίρισης, με το Διευθυντή του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Καβάλας, Κυριάκο Παπαδόπουλο. «Μέχρι τώρα πάμε καλά», είπε για το καινούριο σχολείο της Καβάλας, που άρχισε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2016, φιλοξενείται στο πρώην πειραματικό, όπου θέλει να εγκατασταθεί και να λειτουργεί μόνιμα.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είπε στην εφημερίδα μας, ότι το σχολείο ξεκίνησε να λειτουργεί με 11 μαθητές, σήμερα φιλοξενεί 15, περισσότεροι από την Καβάλα, κάποιοι από την επαρχία Νέστου.

Το Σεπτέμβρη που θα εξασφαλισθεί δωρεάν μετακίνηση από το σπίτι στο σχολείο και από το σχολείο στο σπίτι, με αυτοκίνητα ταξί, οι μαθητές αναμένεται ν΄ αυξηθούν αρκετά. Στόχος, εξηγεί ο Κ. Παπαδόπουλος οι 40 μαθητές, ίσως και παραπάνω, εάν προσελκυθούν από το καινούριο σχολείο μαθητές, που φοιτούν σε γυμνάσια και λύκεια γενικής εκπαίδευσης, παρά το ότι έχουν μαθησιακές δυσκολίες.

Σχετικά με το τουρνουά καλαθοσφαίρισης το ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο, θέλει να το καθιερώσει και να το επαναλαμβάνει κάθε χρόνο. Ο Κ. Παπαδόπουλος είπε στην εφημερίδα μας, ότι η πραγματοποίηση ενός τέτοιου τουρνουά δεν είναι εύκολη υπόθεση, λόγω των απαραίτητων μετακινήσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τις μικροδαπάνες που ανέκυψαν τα κύπελλα, τα μετάλλια, χρειάστηκε να υπάρχει χορηγός, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Καβάλας.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του ειδικού επαγγελματικού γυμνασίου, η ανταπόκριση στην πρόσκληση, για το τουρνουά ήταν ικανοποιητική. «Πρόκειται – είπε – για μια σημαντική κοινωνική δραστηριότητα, η οποία όμως θέλει κόπο για να γίνει».

proininews

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός, Conference League | Το τεράστιο ποσό που εξασφάλισε από τη φετινή μαγική πορεία ως την κατάκτηση του τίτλου

Ο Ολυμπιακός πήγε μέχρι το τέλος του δρόμου στο Conference League, φτάνοντας στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Δείτε το τεράστιο ποσό που έβαλε στα ταμεία του από τη φετινή μαγική ευρωπαϊκή πορεία.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με την κατάκτηση του τίτλου στο Conference League. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έριξε στο καναβάτσο κατά σειρά την Φερεντσβάρος, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη Φενέρμπαχτσε, την Άστον Βίλα και τη Φιορεντίνα, για να ανέβει στο βάθρο των νικητών στον τελικό της OPAP Arena.

Κάπως έτσι, οι ερυθρόλευκοι έβαλαν στα ταμεία τους το ποσό των 16.532.000€ σε μια ευρωπαϊκή διαδρομή που ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου 2023 και ολοκληρώθηκε στις 29 Μαΐου 2024.

Δείτε αναλυτικά τα έσοδα του Ολυμπιακού για τη φετινή αγωνιστική περίοδο:

  • Συμμετοχή στον 3ο προκριματικό του Europa League: 100.000
  • Συμμετοχή στους ομίλους του Europa League: 3.630.000 (3.400.000 + 230.000)
  • Απόδοση στους ομίλους του Europa League: 1.470.000 (630.000 + 630.000 + 210.000)
  • Συμμετοχή στα playoffs για τη φάση των 16 του Europa Conference League: 300.000
  • Συμμετοχή στη φάση των 16 του Europa Conference League: 600.000
  • Συμμετοχή στα προημιτελικά του Europa Conference League: 1.000.000
  • Συμμετοχή στα ημιτελικά: 2.000.000
  • Συμμετοχή στον τελικό: 3.000.000
  • Πριμ κατάκτησης: 2.000.000
  • Κατάταξη: 3.432.000 (26 X 132.000)
  • Market Pool: Άγνωστο (περίπου 1.000.000)
  • Σύνολο: 16.532.000

 

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός | Βανδαλισμοί σε τουαλέτες της OPAP Arena

Σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» ύ έχουν προκαλέσει ζημιές και φθορές σε εσωτερικούς χώρους του γηπέδου. Έχουν καταστρέψει πόρτες σε τουαλέτες. Έχουν γράψει με μαρκαδόρους σε τοίχους και σε καθρέφτες.

Επίσης κολλήσει πολλά αυτοκόλλητα. Γενικώς, όπως προαναφέραμε, κανένας απολύτως σεβασμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως οπαδοί του Ολυμπιακού ουρούσαν σε γκράφιτι εντός και εκτός γηπέδου.

Βέβαια, να επισημάνουμε πως οι ζημιές που προξενούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο, θα πληρωθούν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ σε συνεργασία με τους ανθρώπους τη UEFA θα τις καταγράψει και ο λογαριασμός θα σταλθεί στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πράγμα που γνωρίζουν και στον Πειραιά. Άλλωστε, πρόσφατα εκδόθηκε από μέρους ανακοίνωση στην οποία γινόταν σαφές αυτό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

sdna.gr

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Καβάλα για την κατάκτηση του Conference League

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Europa Conference League με τον Ελ Κααμπί στο 117 του τελικού του Conference League στην παράταση της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα, με το VAR να ελέγχει τη φάση και να κατακυρώνει το τέρμα.

Ο Ολυμπιακός έγραψε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου! Ο Ιμπόρα με αυτοθυσία πήρε την μπάλα, ο Έσε έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Ελ Καμπί μπήκε στη φάση με το κεφάλι και νίκησε τον πορτιέρε της Φιορεντίνα, κάνοντας το 1-0.

Για αυτόν τον λόγο ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Καβάλα μέχρι και τις πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της πόλης.

Δείτε βίντεο :

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en