ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Το Σωματείο ΕΚΑΒ στον αντιπεριφερειάρχη

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Τσιτσιλικάκη, ήταν χθες στο διοικητήριο, όπου είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαρκόπουλο, στο πλαίσιο μιας γενικότερης ενημέρωσης εξόρμησης όπου τα προβλήματα του παραρτήματος της Καβάλας, γίνονται γνωστά στην τοπική αυτοδιοίκηση και τοπική κοινωνία. Είχε προηγηθεί παρέμβαση του σωματείου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νέστου, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας.

Οι συνδικαλιστές εργαζόμενοι στο τοπικό ΕΚΑΒ ανέφεραν στον κ. Μαρκόπουλο πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και κυρίως από την έλλειψη προσωπικού. Του μίλησαν αναλυτικά για τη λειτουργία του παραρτήματος και τα εμπόδια που καθημερινά συναντούν. Του είπανε για τις προσπάθειες που έκαναν κάποια προβλήματα να λυθούν, αλλά αντί αυτό να γίνει, η κατάσταση επιδεινώθηκε. Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Καβάλας, θα συνεχίσουν την ίδια ενημερωτική πρωτοβουλία. Αναμένεται να ενημερώσουν και το δημοτικό συμβούλιο Θάσου που συνεδριάζει την ερχόμενη εβδομάδα και το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου, ενώ ταυτόχρονα είτε ως σωματείο, είτε μέσω της ομοσπονδίας, πιέζουν τη διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Ο Θ. Μαρκόπουλος έδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ. Υποσχέθηκε όσο μπορεί, όπου μπορεί να βοηθήσει, για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, σε θέματα που έχουνε σχέση με τον εξοπλισμό, την έλλειψη προσωπικού και την ετοιμότητα των ασθενοφόρων  καθώς οι βάρδιες αν και στην καλοκαιρινή περίοδο, αντί να ενισχύονται, περιορίζονται.

πηγη: proininews.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version