BUSINESS-STORIES

Καβάλα | Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα για το λαθρεμπόριο στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Γαλαξίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κατόπιν προσκλήσεως του Αντιπροέδρου Ι.Μ.Ε ΓΣΕΒΕΕ κ Ι. Παπαργύρη.

Στην σύσκεψη προσκλήθηκαν και προσήλθαν ύστερα από πρόσκληση του ΔΣ της ΟΕΒΕΣΣ οι κκ Θεοδόσης Κρέτσης και Αθανάσιος Μπατσιός Προϊστάμενοι του Τελωνείου Σερρών- Προμαχώνα , κ Πέτρος Τσεσμετζής Αστυνομικός Δ/ντης Προμαχώνα , ο κ Ευστράτιος Πελέκης της Δ/νσης Συγκοινωνιών ΠΕ Σερρών επίσης την Ομοσπονδία και τα σωματεία της εκπροσώπησαν οι κκ Σ. Κοτσαμπάς, Χ. Μαυρομιχάλης , Κ. Βλαχόπουλος, Δ. Παντόφλατζης, Αν. Μπαρακλής, Σ. Δημητριάδης και Γ. Παπαδόπουλος.

Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων που μας έκαναν γνώστες των προβλημάτων του Τελωνείου Προμαχώνα καθώς επίσης και των ενεργειών που καθημερινά γίνονται από πλευράς υπηρεσιών Τελωνείου- Αστυνομίας και Δ/νσης Συγκοινωνιών ΠΕ Σερρών.

Κατόπιν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ αλλά και όλα τα μέλη του ΔΣ καθώς και οι πρόεδροι Σωματείων αναφέρθηκαν σε ειδικά κλαδικά ζητήματα –προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις διασυνοριακές συναλλαγές.

Ο κ Παπαργύρης εμφανώς ικανοποιημένος από την συμμετοχή τόσο των υπηρεσιακών παραγόντων όσο και των συνδικαλιστικών σ’ αυτή την σύσκεψη προέβη σε μια σειρά ερωτήσεων ώστε να αποκρυσταλλώσει το δυνατόν καλύτερη άποψη για την διακίνηση των εμπορευμάτων και υπηρεσιών από το Τελωνείο Προμαχώνα αλλά και των περαιτέρω προβλημάτων που δημιουργούν τόσο στην Εθνική όσο και στην τοπική οικονομία.

Η έκπληξη της σύσκεψης ήρθε από τους κκ Κρέτση και Μπατσίο οι οποίοι με ιδιαίτερη χαρά μας υπέδειξαν το ΦΕΚ όπου δημοσιεύεται η τοποθέτηση νέας Ηλεκτρονικής Γεφυροπλάστιγγας κατόπιν ενεργειών της ΕΣΕΕ και τπο Προέδρου της κ Βασίλειου Κορκίδη.

Ο κ Ι Παπαργύρης με την σειρά του σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΣ κ Σ. Κοτσαμπά υποσχέθηκαν μια νέα ευρύτερη σύσκεψη παρουσία περισσοτέρων υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων ώστε τα όποια προβλήματα διαχρονικά δημιουργήθηκαν στην λειτουργία του Τελωνείου Προμαχώνα να λυθούν οριστικά.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Κοτσαμπάς

Ο Γ. Γραμματέας
Χρήστος Μαυρομιχάλης

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version