ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Σύσκεψη με τους Προξένους Ρουμανίας και Βουλγαρίας για τον συντονισμό της έλευσης τουριστών

Η ενθάρρυνση των Ρουμάνων και των Βουλγάρων να επισκεφθούν την Ελλάδα και ιδιαίτερα της περιοχές της Καβάλας και της Θάσου καθώς και τα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν κατά το ερχομό τους στη χώρα μας και κατά την παραμονή τους αναλύθηκαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Καβάλας.

Η σύσκεψη προκλήθηκε μετά από σχετικό έγγραφο του Γενικού Διευθυντή του Προξενικού Τμήματος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρουμανίας προς το Δήμο Καβάλας.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν από Ελληνικής Πλευράς ο αντιδήμαρχος Καβάλας Απόστολος Μουμτσάκης, ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και του Λιμενικού Σώματος και ο πρόεδρος της Εργοανάπτυξης Αρχέλαος Γρανάς εκπροσωπώντας τον εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού της Περιφέρειας
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την ρουμανική αντιπροσωπεία και τον ίδιο τον πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, παρόν ήταν και ο πρόξενος της Βουλγαρίας.
Σύμφωνα με τη Ρουμανική πλευρά ο αριθμός των Ρουμάνων που αναμένεται να αφιχθούν φέτος στη χώρα μας θα ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version