ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Σειρά δράσεων προγραμμάτισε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Καβάλας, λαμβάνοντας μια σειρά από αποφάσεις αφού βέβαια προηγήθηκε εποικοδομητικός διάλογος.

Τα μέλη της η Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Καβάλας, αποφάσισαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πρόληψης & Θεραπείας της Βίας και Προώθησης της Ισότητας των Φύλων «ΒΙΑ-ΣΤΟΠ».

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών, το Ινστιτούτο Πρόληψης & Θεραπείας της Βίας και Προώθησης της Ισότητας των Φύλων «ΒΙΑ-ΣΤΟΠ», διοργανώνει επιστημονικό Συμπόσιο με τίτλο: «Το νομικό πλαίσιο της ενδοοικογενειακής βίας» στο κινηματοθέατρο Oscar Καβάλας το Σάββατο, 22 Νοεμβρίου.

Επίσης, στο πλαίσιο της Ημέρας κατά της Βίας των Γυναικών, στις 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ., τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Δύο Φύλων Καβάλας, θα βρίσκονται στη πλατεία Καπνεργάτη για τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και θα συζητήσουν με τους πολίτες για την αντίθεσή τους σε όσους επιλέγουν ακραίες συμπεριφορές για να λύσουν τις όποιες διαφορές.

Τέλος, η επιτροπή προγραμματίζει μια ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά της Παιδόπολης Καβάλας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version