ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Πρόσκληση Παρουσίασης Κέντρου Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης ΔΙΠΑΕ

Πρόσκληση συμμετοχής στην αυριανή εκδήλωση  για την παρουσίαση του Κέντρου Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης ΔΙΠΑΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα  11.00 π.μ  στο Φουαγέ του Κεντρικού Αμφιθεάτρου του Κόμβου της Καβάλας –  όπου θα γίνει η  παρουσίαση του  “Κέντρου Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης ” του ΔΙΠΑΕ.

Το αρχικό  έργο του Γραφείου Στήριξης  μετεξελίχθηκε σε Αυτόνομο Οργανισμό “Κέντρου Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης” του Ιδρύματος,   και αναμένετε να έχει σημαντικό ρόλο στην εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου μας, καθώς θα υποστηρίζει  τεχνολογίες αιχμής στις διαδικασίες Διδασκαλίας και Μάθησης οι οποίες θα παρέχονται στα μέλη ΔΕΠ και τους Φοιτητές του ΔΙΠΑΕ και στη συνέχεια και σε υπόλοιπα Πανεπιστήμια.
Έμφαση θα δοθεί και στην προσβασιμότητα του εκπαιδευτικού υλικού από φοιτητές ΑΜΕΑ,  κάτι στο οποίο όλοι μας πρέπει να έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία.
Στην εκδήλωση θα προεδρεύσει  o  Αντιπρόεδρος ΔΙΠΑΕ κ. Αγγελόπουλος που θα μας τιμήσει με την παρουσία του,  καθώς επίσης μέσω zoom,  η  Αντιπρόεδρος ΔΙΠΑΕ κα  Μακρίδου,    και εξ Αμερικής  η κα. Γαβριηλίδου  (Καθηγήτρια ΔΠΘ, Υπεύθυνη της Οριζόντιας Δράσης των Κέντρων Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης ΑΕΙ”) .

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version