ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Προχωρά το πλάνο για το “Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου”

Το Επιμελητήριο Καβάλας προχωρά στην έκδοση 50 συνολικά οικοδομικών αδειών στην περιοχή του Αγίου Νικολάου έτσι ώστε να προχωρήσει το πλάνο του “Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου”.

Πρόκειται για ένα πλάνο στο οποίο συμμετέχουν εκτός από το Επιμελητηρίο τόσο ο Δήμος όσο και ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας.

Μάλιστα από πλευράς του το Επιμελητηρίο για την επίσπευση των εργασιών προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση για πρόσληψη μηχανικού.

Το Επιμελητήριο Καβάλας απευθύνει πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος σε μηχανικούς ή τεχνικές εταιρείες με έδρα την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας για την ανάθεση του έργου για χορήγηση Έγκρισης Εργασιών Δόμησης Μικρής Κλίμακας (ΕΕΔΜΚ) σύμφωνα με το ΦΕΚ 1843/Β`/13.5.2020 σε αντικατάσταση της 69701/4461/12-10-2018 Υπουργικής Απόφασης καθώς και συμπλήρωση και τροποποίηση της παρ. 2 του άρθρου 29 του ν. 4495/2017(ΦΕΚΒ’/4520) για λογαριασμό των ωφελούμενων επιχειρήσεων της Πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Καβάλας».

Συγκεκριμένα το έργο αφορά την διαμόρφωση των προσόψεων το καταστημάτων εντός του περιοχής του Αγίου Νικολάου (οικοδομικά τετράγωνα που περιβάλλονται από τις οδούς Ομονοίας, Δοϊράνης, ΕΛ. Βενιζέλου και Κουντουριώτου).

Οι συνολικές εργασίες προσδιορίζονται και εξειδικεύονται ανά ωφελούμενη επιχείρηση και ενδεικτικά παραθέτουμε ορισμένες πιθανές από αυτές εργασίες:

αποξήλωση υφιστάμενων στεγάστρων

τοποθέτηση νέων στεγάστρων στις προσόψεις των καταστημάτων

χρωματισμοί προσόψεων καταστημάτων

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και πινακίδων στις προσόψεις των καταστημάτων

Κατά την διάρκεια του έργου ενδέχεται να προκύψουν περαιτέρω εργασίες

Ο συνολικός προϋπολογισμός του υποέργου είναι 20.000€ (με ΦΠΑ) και δεν δύναται να ανατεθεί στο ίδιο φυσικό πρόσωπο ή και εταιρεία η έκδοση περισσοτέρων των τριών (3) αδειών. Το κόστος ανά εκδιδόμενη άδεια ανέρχεται στο ποσό των 400,00€ (πλέον ΦΠΑ), ποσό που ενδέχεται να αυξηθεί, κατά περίπτωση, εφόσον χρειαστούν επιπλέον δικαιολογητικά λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής παρέμβασης.

Τα παρακάτω Απαιτούμενα Προσόντα αποτελούν τις ελάχιστες απαιτήσεις συμμετοχής στην παρούσα πρόσκληση και είναι κριτήρια αποκλεισμού.:

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν:

Α) Αίτηση ενδιαφέροντος

Β) Αδεία ασκήσεως επαγγέλματος μηχανικού (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αντίστοιχη εγγραφή στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ)

Γ) Αντίγραφα 3 τουλάχιστον οικοδομικών αδειών που έχουν εκδώσει ή αντίστοιχων Αδειών Μικρής Κλίμακας

είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@chamberofkavala.gr, είτε μέσω συστημένης επιστολής στην έδρα του Επιμελητηρίου Καβάλας Ομονοίας 50, Καβάλα, 65302 από τις 30/11/2021 έως τις 10/12/2021 και ώρα 12:00 μ.μ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version