ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Πληροφορίες ότι ΔΕΝ θα έχει απαρτία η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες αναμένεται να μην έχει απαρτία η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα επικεφαλείς παρατάξεων, όπου πρώτη απέστειλε επιστολή η Δήμητρα Τσανάκα (διαβάστε σχετικά εδώ) μετά την διαδικτυακή κοπή της Βασιλόπιτας για το 2021 αναμένεται να αποχωρήσουν από την συνεδρίαση έχοντας ως κύριο λόγο την πολιτική που ακολουθεί ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης πάνω στο θέμα του πάρκινγκ Ροδόπη.

Πιο συγκεκριμένα σε επικοινωνία του enanews.gr με επικεφαλείς παραταξέων οι ίδιοι τονίζουν ότι ο Δήμαρχος χρεώνει ότι ενέργειες ΔΕΝ έχει κάνει για το πάρκινγκ στην αντιπολίτευση με αποτέλεσμα να χάνει την αξιοπιστία του σώματος.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να απέχουν από την συνεδρίαση η  Παράταξη Ανάσα για τον Δήμο με επικεφαλής την Δήμητρα Τσανάκα, ο Τόπος της Ζωής Μας με επικεφαλής τον Μάκη Παπαδόπουλο, η Συνεργασία για την Καβάλα με επικεφαλής τον Νίκο Ξανθόπουλο ενώ απέχει από τις συνεδρίασεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και η Συμπαράταξη Πολιτών με επικεφαλής τον Άρη Βέρρο. 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version