ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ έδιωξε την Αστυνομία από τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ!

Εντός της εβδομάδας θα κριθεί στην Αθήνα η τύχη των εκλογών της ΟΝΝΕΔ Καβάλας που λόγω διαμαρτυριών δεν έγιναν την Κυριακή στην πόλη μας. Η διαδικασία ετοιμάστηκε να αρχίσει στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καβάλας. Ανέκυψε πρόβλημα με τον εκλογικό κατάλογο, ειδικότερα με τις ημερομηνίες των επαναβεβαιώσεων εγγραφών. Η απερχόμενη διοίκηση σταμάτησε τη διαδικασία (εκπρόσωποι της φέρονται να μπήκαν μπροστά στην κάλπη), κάποιος από τους παρόντες (ποτέ δεν βρέθηκε ποιος) κάλεσε την αστυνομία!

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας κ. Μπάμπης Δράκος που προσπαθούσε να μεσολαβήσει ώστε οι εκλογές να γίνουν, έδιωξε τους αστυνομικούς όταν αυτοί εμφανίστηκαν στην είσοδο των γραφείων! Η μία πλευρά (απερχόμενη διοίκηση) ισχυρίζεται ότι δεν είναι επιθυμητή στην Αθήνα κι έτσι μεθοδεύεται η αντικατάσταση της. Η άλλη πλευρά που διεκδικεί την διοίκηση, λέει ότι ο εκλογικός κατάλογος συμπληρώθηκε με τον τρόπο που ακολουθήθηκε και πέρσι. Εννοεί ότι επαναλήφθηκαν αποφάσεις που πέρσι ευνόησαν το άλλο «στρατόπεδο».

Ερωτηθείς σχετικά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας είπε χθες ότι το κόμμα δεν μπορεί να παρέμβει αφού η ΟΝΝΕΔ έχει την ανεξαρτησία της. Φαίνεται ωστόσο να έγιναν συμφιλιωτικές προσπάθειες που δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version