Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καβάλα – Θύελλα Φιλώτα 1-0

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι αρκούσε ένα γκολ του Κανούλα στο 30ο λέπτό για να πάρει ο ΑΟΚ ένα τεράστιας βαθμολογικής σημασίας τρίποντο, που τον έφερε πλέον στην δεύτερη θέση της Football League 2.

Οι “Αργοναύτες” δεν είχαν την αγωνιστική παρουσία που είχαν σε άλλους αγώνες καθώς είχε πολλούς απουσίες,ωστόσο το τέρμα που σημείωσε ο Κανούλας στο 30′ αρκούσε για να πάρουν οι γηπεδούχοι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Μάλιστα στο δεύτερο μέρο έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για να σφραγίσει τη νίκη του, μπροστά στους λιγοστούς για ακόμα μία ακόμα φορά φιλάθλους του ΑΟΚ.

Κώστας Ανυφαντάκης (προπονητής ΑΟΚ): « Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πάρει 18 πόντους, εκτός έδρας.  Μια ομάδα μ` ένα πολύ καλό αμυντικό πλάνο. Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς 6 παίκτες μας, προσβλήθηκαν από ίωση. Ο Μπαντάνης, ο Μπαρέτας, ο Διαμαντίδης, ο Βιτλής με δυο προπονήσεις και οι τερματοφύλακες με ελάχιστες προπονήσεις. Επίσης έλειπε και ο Γαβριηλίδης. Αλλάξαμε το σχέδιο παιχνιδιού. Θέλαμε πρώτα να μη δεχθούμε γκολ και μετά να το σημειώσουμε πρώτοι. Πήραμε μια σπουδαία νίκη με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ηταν πολύ δύσκολη αυτή η εβδομάδα για μας.

Σε αυτή τη μέτρια μέτρα που ήμασταν θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πιο πριν το παιχνίδι με 2-0 η 3-0. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες. Κρατήσαμε αγχωτικά μέχρι το τέλος. Ο αντίπαλος δεν απείλησε με ιδιαίτερες φάσεις.

Είναι σπουδαίο να έχουμε τους 3 βαθμούς, παιχνίδι με παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε κάθε φορά το παιχνίδι που έχουμε. Τώρα αρχίζει στην ουσία το πρωτάθλημα.

Πάντα κάθε Κυριακή, οι άνθρωποι που έρχονται εντός και ειδικά εκτός, μας βοηθάνε πάρα πολύ και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

*Νίκος Παπανώτας(προπονητής Θύελλας Φιλώτα): «  Ήρθαμε στο σημερινό(χθεσινό) παιχνίδι να δείξουμε την αξία μας. Δεν ήρθαμε σαν θεατές. Οι παίκτες μου ήταν πρωταγωνιστές απέναντι στην ιστορική ομάδα της Καβάλας που παλεύει για την άνοδο και εύχομαι να την πετύχει. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν καθαρό φάουλ στον τερματοφύλακα μου. Πιέσαμε ψηλά, εγκλωβίσαμε την ομάδα της Καβάλας, στο να κάνει το παιχνίδι της. Στο β` μέρος είχαμε την κατοχή σε μεγάλα ποσοστά. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν είχαμε τις τελικές που θέλαμε αλλά δεν ήμασταν κομπάρσοι. Κοιτάξαμε στα μάτια την ομάδα της Καβάλας και μας αδικεί το αποτέλεσμα».

Παράλληλα έκκληση έκαναν στον κόσμο οι παλαίμαχοι παίκτες του ΑΟΚ, προκειμένου να στηρίξουντην ομάδα με όλες τους τις δυνάμεις οικονομικά και ηθικά. Μίλησαν για το οικονομικό άνοιγμα της ομάδας που είναι δύσκολο να καλυφθεί και ζήτησαν από εδώ και πέρα από τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας να τα βάλουν στη τσέπη τους και να κόβουν εισιτήριο στο γήπεδο, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Δόξα Δράμας-Άρης 1-0
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Άρης Ακροποτάμου 1-0
Εθνικός Αγιονερίου-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-1
Καμπανιακός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 3-0
Καστοριά-Απόλλων Αρναίας ΑΝΑΒΟΛΗ (λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου)
Ορφέας Ελευθερούπολης-Πανσερραϊκός 1-3
Καβάλα-Θύελλα Φιλώτα 1-0
Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1

Η βαθμολογία

Ομάδα Βαθμ Αγ
1 Πανσερραϊκός 47 20
2 Καβάλα 45 20
3 Άρης 43 20
4 Δόξα Δράμας 36 20
5 Καµπανιακός 33 20
6 Θύελλα Φιλώτα 29 20
7 Ηρακλής Αμπελοκήπων 29 20
8 Εθνικός Αλεξανδρούπολης 26 20
9 Έβρος Σουφλίου 26 20
10 Εθνικός Αγιονερίου 25 20
11 Αρης Ακροποτάμου 24 20
12 Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 21 20
13 Αναγέννηση Γιαννιτσών 17 19
14 Ορφέας Ελευθερούπολης 14 20
15 Απόλλων Αρναίας 12 20
16 Καστοριά 9 19

ΕΗ επόμενη αγωνιστική (21η, 8/3/2015)

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Δόξα Δράμας
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Απόλλων Αρναίας – Εθνικός Αγιονερίου
Πανσερραϊκός – Καµπανιακός
Θύελλα Φιλώτα – Καστοριά
Έβρος Σουφλίου – Ορφέας Ελευθερούπολης
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καβάλα
Άρης – Αρης Ακροποτάμου

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en