Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Επίσκεψη βουλευτή ΚΚΕ Γιάννη Δελή

Στην πόλη της Καβάλας περιόδευσε χθες ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, πραγματοποιώντας αρχικά στις 10 το πρωί επίσκεψη στον προσφυγικό καταυλισμό στο Εσκί Καπού στην Άσπρη Άμμο και στην συνέχεια είχε μία συνάντηση με τους εργαζόμενους των λιπασμάτων στην είσοδο του εργοστασίου.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι δήλωσε πως τα προβλήματα των προσφύγων και τα εργασιακά εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο της χώρας και έχουν ουσιαστικά την ίδια ρίζα στο πλαίσιο της λειτουργίας των καπιταλιστικών κρατών όπως της δικής μας , χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ΣΥΡΖΑ- ΑΝΕΛ ως καπιταλιστική. Πρόσθεσε δε πως τις τελευταίες ημέρες σερβίρεται από την κυβέρνηση ένα νέο success story, αυτό της ανάπτυξης, την ώρα που η κυβέρνηση λεηλάτησε τον ελληνικό λαό κατακρεουργώντας μισθούς και συντάξεις, βαπτίζοντας τες ως μεταρρυθμίσεις. Για δε τον υπό ψήφιση αναπτυξιακό νόμο υποστήριξε ότι με αυτόν όσα αφαιρέθηκαν από τον ελληνικό λαό θα διοχετευτούν στο μεγάλο κεφάλαιο.

«Οι εργαζόμενοι θα χάσουν ακόμη περισσότερα από το εισόδημα τους» σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ για τον μεγαλομέτοχο της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων κ. Λαυρεντιάδη υποστήριξε ότι εφαρμόζει ένα σύστημα ασύστολης εκμετάλλευσης των εργαζομένων.

πηγη: ΕΡΤ

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης απο ψηλά

Στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 η πρώτη περιφορά Επιταφίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δημος Παγγαίου | Στολισμός του Επιταφίου σε Ακροπόταμο -Καριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κάριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ακροπόταμος

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Αυλής

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Ποταμιά Θάσου | Ιερός Ναός ” Εισόδια της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους “

Με κατάνυξη ,ο  στολισμός του Επιταφίου στον Ιερό Ναό ” Εισοδίων της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους ” στην Ποταμιά της Θάσου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en