ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Ενημερωτική εκδήλωση για τις διαταραχές του ύπνου

Η Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας διοργανώνει  παιδιατρική εσπερίδα με θέμα «Διαταραχές λόγου και ύπνου, πρόληψη ατυχημάτων, εμβολιασμοί, μύθοι και αλήθειες» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:45 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

Το πρόγραμμα και οι ομιλητές που θα συμμετέχουν είναι οι παρακάτω:

  • 18.00-18.45: Α. Κουρκούλης, παιδίατρος, «Εμβόλια Αντιεμβολιαστικό κίνημα».
  • 18.45-19.30: Κ. Καρβέλα, λογοθεραπεύτρια, με θέμα: «Δυσκολίες λόγου και γλώσσας στην προσχολική ηλικία- ο ρόλος του περιβάλλοντος στη θεραπευτική παρέμβαση».
  • 19.45-20.30: Ν. Σκεντέρης, Καθηγητής Παιδιατρικής- Κοινωνικής Παιδιατρικής της Παιδιατρικής Κλινικής Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα: «Ατυχήματα παιδικής ηλικίας- Πρόληψη και Αντιμετώπιση».
  • 20.30-21.15: Π. Καρδαράς, καθηγητής Παιδιατρικής- Παιδιατρικής Αναπτυξιολογίας της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής Θες/νίκης του Α.Π.Θ., με θέμα : «Διαταραχές ύπνου βρεφικής και παιδικής ηλικίας».
DNews Widget

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version