EVENTS

Καβάλα | Εκδήλωση «Τέχνες και ΜΜΕ – Η προσφορά τους στον Πολιτισμό»

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση με θέμα: «Τέχνες και ΜΜΕ – Η προσφορά τους στον Πολιτισμό» που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 21:15 στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ. στην Καβάλα με ελεύθερη είσοδο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 1ου   Επιστημονικού και Πολιτισμικού Φόρουμ Ελληνοαιγυπτιακής Φιλίας.

Μια ανιδιοτελή πρωτοβουλία του Πανελληνίου Κέντρου Υποβρύχιας Φωτογραφίας Έρευνας Και Τεχνολογίας (Π.Κ.Υ.Φ.Ε.Τ.), όπου σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο των Μ.Μ.Ε., των τεχνών και του πολιτισμού θα τιμηθούν για την προσφορά τους.

Παράλληλα με την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας από την παλιά πόλη της Καβάλας με θέμα: «Χερσόνησος της Παναγίας» που επιμελήθηκε το Τμήμα Φωτογραφίας και Υποβρύχιας Φωτογραφίας (ΠΚΥΦΕΤ), συνεργασίας του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ. και του Πανελληνίου Κέντρου υποβρύχιας Φωτογραφίας, Έρευνας και Τεχνολογίας. Η παρουσίαση, ο φωτισμός, ο ήχος και η φωτογράφηση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί από τους παρακολουθούντες του Τμήματος Φωτογραφίας και Υποβρύχιας Φωτογραφίας σε συνεργασία με το Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ στο πλαίσιο της πρακτικής τους εξάσκησης με επικεφαλής, τον Ιωάννη Σταματιάδη, πρόεδρο του ΠΚΥΦΕΤ.

Διοργάνωση: Τμήμα Φωτογραφίας και Υποβρύχιας Φωτογραφίας συνεργασίας του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ. και του Π.Κ.Υ.Φ.Ε.Τ. σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Π.Κ.Υ.Φ.Ε.Τ. (Πρεβέζης 5, Άγιος Λουκάς, Τ.Κ.65404, Καβάλα) τηλ. 2510-462330

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version